Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"

  • 14456 afişări

Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"

16 iunie 2017


Lidia Buble şi Răzvan Simion au devenit oficial un cuplu de aproximativ un an, atunci când matinalul Antenei 1 divorţat de soţia sa, Diana.


Artista a fost acuzată, la acea vreme, că l-a despărţit pe prezentatorul TV de mama copiilor săi. “Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu ştiu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situaţia. Sunt unsă cu toate alifiile şi reuşesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

 “Suntem noi simpli, naturali, asta e cheia succesului spre marea dragoste. Aşa sunt eu şi nu mă strofoc foarte mult să-mi reuşească”, a spus aceasta.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lidia buble , razvan simion
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 23 iunie 2017 / 09:15

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • O curva pocaita.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!