Mădălina Ghenea a luat ’’minţile’’ italienilor, care au numit-o regină.

  • 9297 afişări
Mădălina Ghenea a luat ’’minţile’’ italienilor, care au numit-o regină.

15 februarie 2016

 

Frumoasa Mădălina Ghenea (27 de ani) a făcut senzaţie pe scena festivalului de la Sanremo, acolo unde, în calitate de coprezentatoare alături de Carlo Conti, a purtat mai multe rochii, printre care şi una creată de românca Cristina Săvulescu.

Ghenea a avut o apariţie răvăşitoare la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de la Sanremo şi a fost numită de presa italiană „reginetta di Sanremo“(n.r. - regina din Sanremo). Gazda festivalului, Carlo Conti, i-a facut o introducere spectaculoasă româncei, care a strălucit la propriu.

Apariţiile Mădălinei Ghenea au fost lăudate de criticii de modă, iar cei de la publicaţia „Coriere della Serra“ au scris că Mădălina Ghenea a ales „din spirit patriotic“ creaţia designerului Cristina Săvulescu.

Prezenţa româncei, care a purtat a fost comentată şi în publicaţiile de specialitate precum „Elle“ şi „Vogue“ din Italia.

Galerie foto

vezi galeria 11 foto

 

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 9
  • anonim: Mai omule, tu știi să vorbești românește???? N-are abosolut nici o logică ceea ce ai scris, să nu mai zic de greșelile gramaticale. Vai de capul tău.

  • italienii spaniolii francezii germanii englezii olandezii da insa noi nu cum ar putea sa i-a ea mintile romanilor sau a vecinilor adica moldovenilor

  • Ori aceasta M. Ghenea isi face ea insasi reclama prin ziare, ori presa din Romania nu are modele bune.
    Sa se faca atata reclama unei pitipoance care, prin tot ce face, doar isi expune corpul gol, arata ca nu stim sa ne alegem modelele in viata. Sex appeal-ul e un idol fals. Frumusetea e trecatoare.

  • Cititi cum suntem vazuti: ( vedeti comentarii )
    http://www.liberoquotidiano.it/news/sfoglio/11876977/sanremo-ghenea-pubblico-spontaneo.html

  • ma care reginaaaaaaaaaaaaaa.... voi cititi ziarele din Italia....a fost chemata in toate felurile in special ca trebe sa invete sa vorbeasca ....de la tiganca la romanca doare de imagine ca toate care vin in Italia un insult nimik altceva draga Madalina

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!