Melania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de gol

  • 5306 afişări


Melania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de gol

15 decembrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Melania Trump are o sosie? Cine este în realitate  femeia care se afişează lângă Donald Trump?

Isteria s-a declanşat după ce o jurnalistă din America, Andrea Wagner Barton, a postat pe reţelele de socializare o fotografie din cadrul unui eveniment. Aceasta a afirmat că femeia cu ochelari de soare şi pardesiu era de fapt dublura Melaniei. Postarea a devenit imediat virală iar oameni de pretudindeni au reacţionat pe reţelele de socializare unde au postat diverse gif-uri sau imagini amuzante.

Ochelarii mari de soare îi acoperă aproape jumătate din faţă, iar nasul nu pare natural, spun internauţii. Acestia au comparat mai multe fotografii cu soţia predesedintelui şi au  ajuns la concluzia ca nasul Melaniei este în realitate mult mai mic decât cel al femeii care stă, în timpul acestui discurs, lângă DonaldTrump.

La o privire mai atentă, nici buzele nu seamana cu cele ale soţiei Presedintelui. Pe parcursul întregului discurs, presupusa sosie îşi ţine mâinile ascunse în buzunarele  trench-ului. Iar discursul lui Trump adânceşte misterul.Acesta menţionează că soţia lui...se află lângă el.

“Sotia mea, Melania care se intampla sa fie chiar aici crede ca problema este extrem de importanta si este foarte implicata si chira isi doreste sa fie implicata in aceasta situatie”, a declarat Donald Trump.

De ce şi-a dorit Trump să specifice ceva ce ar fi fost evident?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , dublura
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 18 decembrie 2017 / 11:21

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!