Nuduri în filme: actriţe lipsite de pudoare

  • 245060 afişări
Nuduri în filme: actriţe lipsite de pudoare

Filmul al lui Penelope Cruz, Twice Born, include şi scene erotice sau de nuditate, alături de partenerul său, Emile Hirsch.

În film, personajul interpretat de Penelope este o mamă singură, care se întoarce la Sarajevo după 16 ani de când a fost forţată să-şi părăsescă domiciliul, din cauza conflictelor armate.

După întoarcere, Penelope se reîntâlneşte cu fostul său iubit, cu care reîncepe o frumoasă poveste de dragoste.

Filmul, care are la bază un roman semnat de Margaret Mazzantini, a avut premiera la ediţia din 2012 a Toronto Film Festival.

Sharon Stone - Basic Instinct (1992)
Probabil că toată lumea îşi aminteşte de Sharon Stone în filmul Basic Instinct, mai ales persoanele de sex masculin.

Anne Hathaway - Havoc (2005)
Filmul Havoc o înfăţişază pe tânăra Anne Hathaway în ipostaze seducătoare. De la apariţia în scenele topless din această peliculă, Anne a primit roluri în filme importante precum Brokeback Mountain (2005), The Devil Wears Prada (2006) şi Get Smart (2008).

Halle Berry - Swordfish (2001)
Pentru scena topless din filmul Swordfish, în care joacă alături de Hugh Jackman, Halle Berry a primit 500.000 de dolari. O altă scenă picantă pe care a interpretat-o Halle a fost în filmul Monster’s Ball (2001).

 

Alyssa Milano - Embrace of the Vampire (1995)

Alyssa pozează topless pentru fotografa Charlotte Lewis. Şedinţa foto evoluează într-un mod neaşteptat, iar cele două ajung în ipostaze destul de deochiate. Acesta este filmul care îi va schimba pentru totdeauna imaginea de fată bună a Alyssei Milano.

Kelly Brook  - Survival Island (2004)
Într-o noapte, în timp ce se afla pe plajă, Kelly renunţă la inhibiţii şi la haine pentru a face surf alături de prietenul său, Billy Zane. Cei doi, după ce au jucat împreună în acest film, au hotărât să se şi căsătorească, în vara anului 2008.

Jennifer Aniston - The Break-Up (2006)

„Este ceva eliberator să te plimbi complet goală prin cameră. Mă simt confortabil atunci când sunt dezbrăcată", a declarat Jen, după ce a filmat nud pentru această peliculă.

 

Keira Knightley - The Edge of Love (2008)
Keira Knightley a dezvăluit că nu are nicio problemă în a juca topless în filme, deoarece sânii săi sunt „foarte mici” şi nu atrag foarte mult interes din partea publicului.

„Nu mă deranjează să-mi expun sânii pentru că sunt atât de mici. Oamenii chiar nu sunt interesaţi de ei. Cred însă că este mai uşor să faci acest lucru când eşti puţin mai mare şi mai experimentată”, a declarat actriţa pentru revista Allure.

Demi Moore - Striptease (1996)

În 1996 Demi Moore a acceptat să joace rolul unei dansatoare erotice, Erin Grant, în filmul Striptease, care are la bază cartea cu acelaşi nume, scrisă de Carl Hiaasen.

Regizat de Andrew Bergman, filmul spune povestea lui Erin, o femeie care este nevoită să facă striptease pentru a putea face recurs la decizia judecătorească prin care a pierdut custodia fiicei sale în favoarea soţului său.

Demi Moore a fost nevoită chiar să-şi pună silicoane pentru rolul din Striptease.

Angelina Jolie – Original Sin


Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nuduri , filme
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!