O actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baie

  • 1935 afişări
08 martie 2018


O actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baie


Galerie foto

vezi galeria 5 foto

S-a afişat pe plajă în toată splendoarea, chiar dacă nu are o siluetă perfectă.

Foto: Hepta


Katherine Heigl a devenit mamă în urmă cu un an.  Actriţa de 39 de ani, desemnată "una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood", a mers cu familia în vacanţă în Mexic, iar paparazii au reuşit să o fotografieze în costum de baie.

Actriţa a reuşit să dea jos kilogramele acumultate pe parcursul sarcinii.  "Au trecut 14 luni de când s-a născut Joshua Jr şi mi-a luat ceva timp până să intru din nou în formă". Katherine a declarat că s-a îngrăşat în timpul sarcinii 25 de kilograme. De 15 dintre acestea a scăpat uşor, în primele săptămâni după ce a născut.

De restul i-a fost mult mai greu să scape, dar actriţa mărturiseşte că a adoptat o dietă blândă care, într-un final, a avut rezultatele scontate.

Katherine Heigl a devenit cunoscută pentru rolul din serialul "Anatomia lui Grey". S-a căsătorit în decembrie 2007 cu Josh Kelley, în Utah.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katherine heigl , costum de baie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!