OSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţie

 • 13377 afişări
OSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţie

29 februarie 2016

La cea de-a 88-a ediţia a premiilor Oscar, Leonardo DiCaprio a primit trofeul pentru cel mai bun actor în rol principal. Acesta este primul premiu Oscar din cariera lui Leonardo DiCaprio, care a mai fost nominalizat de-a lungul vremii pentru rolurile din producţiile "What's Eating Gilbert Grape" (1993), "The Aviator" (2004), "Blood Diamond" (2006) şi "The Wolf of Wall Street" (2013).

După şase nominalizări şi o serie de filme excepţionale, DiCaprio a primit recunoaşterea pe care o aştepta întreaga planetă. Emoţiile au fost mari pentru toţi, în special pentru buna sa prietenă, Kate Winslet. După ce a ascultat cu atenţie discursul de mulţumire al actorului, vedeta l-a îmbrăţişat şi a izbucnit în plâns, adevărate lacrimi de bucurie. Leonardo a numit-o pe Kate ”cea mai bună actriţă a generaţiei sale”.

Cei doi au jucat pentru prima dată împreună în filmul Titanic, în 1997, şi de atunci sunt de nedespărţit. Şi anul acesta au apărut împreună pe covorul roşu al Oscarurilor.

OSCAR 2016: "Spotlight", cel mai bun film. Leonardo DiCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista câştigătorilor!

Cei doi sunt prieteni apropiaţi de peste 18 ani, iar când cei doi au apărut în celebrul film Titanic, ca Rose şi Jack, în 1997, în pelicula regizată de James Cameron, nu aveau mai mult de 20 de ani. De-a lungul anilor, Leonardo diCaprio şi Kate Winslet au păstrat o prietenie sinceră şi asta se poate vedea din galeria foto.

Foto Hepta

Galerie foto

OSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţieOSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţieOSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţieOSCAR 2016: Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, adorabili împreună de-a lungul timpului – Imagini de colecţie
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 02 martie 2016 / 11:59

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  _.._ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • reply struta dionisie 02 martie 2016 / 05:06

  Castiga bani pe internet!
  Un calculator conectat la internet, TIMP LIBER 1-3 ore zilnic, ambitia, seriozitatea si rabdarea sunt principalele conditii pentru oameni CU VISE SI DORINTE PUTERNICE de a obtine castiguri financiare
  suplimentare. Urmati un curs GRATUIT trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, deveniti dezvoltatorii unei afaceri inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru detalii trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de
  dionisiestruta@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!