Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionante

  • 599 afişări

Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionante

09 ianuarie 2018


Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Prinţesa Charlotte, care împlineşte trei ani în luna mai, a început o nouă etapă a vieţii ei: merge la grădiniţă.

Foto: Hepta
La mijlocul lunii decembrie, când Palatul Kensington a făcut publică fotografia de Crăciun a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, s-au oferit şi câteva informaţii cu privire la mica Prinţesă Charlotte.    

Familia Regală a spus, la momentul respectiv, că micuţa va merge la creşă începând cu ianuarie 2018. Iată că prima zi de grădiniţă a venit, iar Palatul Kensington a postat astăzi două fotografii adorabile cu micuţa.

Prinţesa Charlotte a fost fotografiată de mama ei, Ducesa de Cambridge, pe scările Palatului Kensington, înainte de a pleca spre Willcocks Nursery School. Fetiţa de 2 ani a fost foarte chic – a purtat un paltonaş roşu şi pantofi în aceeaşi culoare şi un fular într-o nuanţă de roz pudrat.

Willcocks Nursery School, care se află în imediata vecinătate a Palatului Kensington, unde locuişte Prinţul William împreună cu familia lui, este cunoscută pentru standardele înalte. Preţul exorbitant pe care părinţii trebuie să-l plătească este de  14 550 de lire sterline pe an.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printesa , charlotte
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!