Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"

  • 2819 afişări

Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"

15 martie 2018


Priscilla Presley a mărturisit că cei mai frumoşi ani au fost "furaţi" de viaţa ei cu Elvis Presley.
 


La 72 ani de ani, Priscilla Presley arată de parcă ar fi descoperit o poţiune magică a tinereţii veşnice. În cadrul unui interviu televizat, aceasta a făcut dezvăluiri despre căsnicia ei cu Elvis Presley. "Nu m-a văzut niciodată fără machiaj. Nu voia niciodată să mă vadă când mă îmbrac, voia să vadă doar rezultatul final". Soţul ei îi alegea hainele când mergeau împreună la cumpărături: "Am trăit o viaţă care nu era a mea, în care cumva m-am pierdut pe mine. Nu am avut parte de anii obişnuiţi de adolescenţă, aşa că a trebuit să mă adaptez. Când a început să meargă în turneu, m-am dus să iau lecţii de dans - abia atunci am realizat că femeile au o viaţă a lor".

Priscilla avea 27 de ani când a divorţat de Elvis şi mărturiseşte că, până la 29 de ani, nu a semnat niciodată un cec. "Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele, dar trebuia să văd cum este lumea reală".

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: priscilla presley , machiaj
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!