Radu Vâlcan, despre cum i-a stricat Adela Popescu cererea în căsătorie

  • 2096 afişări

Radu Vâlcan, despre cum i-a stricat Adela Popescu cererea în căsătorie

13 octombrie 2017

Galerie foto

Adela Popescu, nuntă în secret cu Radu Vâlcan. Primele imagini de la nuntă! (galerie foto)Adela Popescu, nuntă în secret cu Radu Vâlcan. Primele imagini de la nuntă! (galerie foto)Adela Popescu, nuntă în secret cu Radu Vâlcan. Primele imagini de la nuntă! (galerie foto)Adela Popescu, nuntă în secret cu Radu Vâlcan. Primele imagini de la nuntă! (galerie foto)

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de şapte ani, de când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru un serial în care jucau amândoi.


Radu Vâlcan a povestit despre prima lor întâlnire şi despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Adela şi cum au decurs lucrurile. Se pare că actriţa i-a cam stricat surpriza fără să vrea.

“Filmam împreună şi încercam eu uşor, uşor să o “asediez” cu mesaje, cu o altfel de atenţie în afară celei care era prezentă ca simpli colegi. Nu ştiam exact cum stăm, încotro o să meargă relaţia. Era un moment al nostru, special, prima întânire – să ne ferim de ochii presei şi ne-am dus la Ruse în Bulgaria. Şi am fost la Ruse, a fost foarte mişto, pentru că pe podul prieteniei era destul de aglomerat, era bară la bară. Am avut foarte mult timp să stăm de vorbă. A fost foarte frumos”, a spus Radu, conform Libertatea.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu şi-au unit în secret destinele după 5 ani de relaţie. Deşi prezentatorul TV şi-a dorit ca momentul dăruirii inelului să se desfăşoare într-un loc cu semnificaţie pentru ei, nu a reuşit să îşi după planul la bun sfârşit. Şi asta pentru că iubita lui s-a prins de “schemă” şi el nu a mai apucat să îngenuncheze în faţa ei.

“Am cerut-o în căsătorie, tot acolo, la Ruse, în acelaşi loc în care a avut loc prima noastră întâlnire. Nu am avut timp, pentru că începeam să am emoţii şi ea şi-a dat seama de ce o chem acolo. Şi zice: Yii,  Ce să zic?,  Scoate, Ce să scot, Scoate inelul!, A fost mişto!”, a declarat, pentru Libertatea, Radu Vâlcan.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , nunta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!