Radu Vâlcan, despre cum i-a stricat Adela Popescu cererea în căsătorie

  • 2013 afişări

Radu Vâlcan, despre cum i-a stricat Adela Popescu cererea în căsătorie

13 octombrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de şapte ani, de când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru un serial în care jucau amândoi.


Radu Vâlcan a povestit despre prima lor întâlnire şi despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Adela şi cum au decurs lucrurile. Se pare că actriţa i-a cam stricat surpriza fără să vrea.

“Filmam împreună şi încercam eu uşor, uşor să o “asediez” cu mesaje, cu o altfel de atenţie în afară celei care era prezentă ca simpli colegi. Nu ştiam exact cum stăm, încotro o să meargă relaţia. Era un moment al nostru, special, prima întânire – să ne ferim de ochii presei şi ne-am dus la Ruse în Bulgaria. Şi am fost la Ruse, a fost foarte mişto, pentru că pe podul prieteniei era destul de aglomerat, era bară la bară. Am avut foarte mult timp să stăm de vorbă. A fost foarte frumos”, a spus Radu, conform Libertatea.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu şi-au unit în secret destinele după 5 ani de relaţie. Deşi prezentatorul TV şi-a dorit ca momentul dăruirii inelului să se desfăşoare într-un loc cu semnificaţie pentru ei, nu a reuşit să îşi după planul la bun sfârşit. Şi asta pentru că iubita lui s-a prins de “schemă” şi el nu a mai apucat să îngenuncheze în faţa ei.

“Am cerut-o în căsătorie, tot acolo, la Ruse, în acelaşi loc în care a avut loc prima noastră întâlnire. Nu am avut timp, pentru că începeam să am emoţii şi ea şi-a dat seama de ce o chem acolo. Şi zice: Yii,  Ce să zic?,  Scoate, Ce să scot, Scoate inelul!, A fost mişto!”, a declarat, pentru Libertatea, Radu Vâlcan.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , nunta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!