Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble:"A început ca un război de gherilă"

  • 3751 afişări
Răzvan Simion, despre relaţia cu Lidia Buble:"A început ca un război de gherilă"

17 decembrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu care, la început, a stârnit numeroase controverse. 

Lidia a afirmat că povestea lor de iubire este presărată cu sare şi piper, trecând atât prin momente de fericire, cât şi de cumpănă, potrivit ciao.ro.
 
 
”Avem o relaţie presărată cu sare şi piper, îndulcită cu multă miere. Este o relaţie bazată pe încredere şi comunicare continuă. 2 ani au trecut foarte repede şi frumos, pentru noi. În tot acest timp, ne-am sudat ca şi cuplu!”, au fost spusele artistei.
 
De cealaltă parte, însă, Răzvan a oferit o declaraţie mult mai directă: ”Cei 2 ani, au început ca un razboi de gherilă, s-au scurs ca un război civil şi, de ceva timp, ne bucurăm nu de un armistiţiu, ci de o pace totală. Nu între noi, ci în relaţia cu cei care nu au inţeles că dragostea nu se poate judeca, cel puţin pe Pământ”, a adăugat Răzvan Simion.
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: razvan simion , lidia buble
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 18 decembrie 2017 / 11:21

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!