Ricky Martin se căsătoreşte. "Va fi o nuntă grandioasă"

  • 1182 afişări

Ricky Martin se căsătoreşte. "Va fi o nuntă grandioasă"

29 iunie 2017


Cântăreţul portorican Ricky Martin a anunţat că pregăteşte în ţara natală "o nuntă grandioasă" cu partenerul său suedez, Jwan Yosef.

"Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca şi familia mea şi este o ţară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească", a declarat Ricky Martín pentru o publicaţie mondenă.

Artistul a precizat că nunta lui va avea "un aer internaţional", având în vedere că partenerul său Jwan Yosef este suedez, iar unele din rudele sale sunt siriene.

El a recunoscut totuşi că este o sarcină foarte grea. "Nimeni nu mi-a spus cât este de complicat să pregăteşti un eveniment atât de important. Ştiam că este greu, dar nu atât de complicat", a subliniat cântăreţul. Yosef, 32 de ani, şi Ricky Martin, care are doi copii, s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , ricky martin
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!