Shiloh Jolie Pitt împlineşte 11 ani. Cele mai stilate apariţii ale fetiţei

  • 4124 afişări
Shiloh Jolie Pitt împlineşte 11 ani. Cele mai stilate apariţii ale fetiţei

01 iunie 2017


Superba fiică a actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt împlineşte pe 1 iunie 11 ani.
 


În ciuda faptului că este prima fiică biologică a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, fetiţa a reuşit să evolueze în afara reflectoarelor, în majoritatea timpului.

Shiloh s-a născut în Namibia în 2006, fiind cel de-al patrulea copil al familiei Jolie-Pitt. Copila a ocupat locul doi pe lista Forbes a celor mai importanţi copii de la Hollywood şi a apărut pe coperta revistei People la scurt timp după ce s-a născut.

Galerie foto

vezi galeria 8 fotoFetiţa de 11 ani are o fundaţie care îi poartă numele, creată de părinţii ei în Namibia, care protejează animalele. Fundaţia are chiar şi un ghepard pe care îl cheamă Shiloh, iar fetiţa Angelinei a declarat că "abia aşteaptă să viziteze Naankuse pentru a se întâlni cu ea însăşi".

Când apare în public, Shiloh preferă un stil vestimentar băieţesc. Din garderoba ei nu lipsesc vestele, papionul sau costumele de inspiraţie masculină.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shiloj , 11 ani
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 03 iunie 2017 / 12:46

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!