Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"

  • 1828 afişări


Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"

03 august 2017


Actriţa Sofia Vergara a pozat nud la vârsta de 45 de ani pentru coperta ediţiei din luna septembrie a revistei Women's Health, informează huffingtonpost.com.
 Numărul din septembrie al revistei Women's Health reprezintă ediţia anuală a acestei publicaţii în care este explorată nuditatea nu doar ”fizic, dar şi mental, emoţional, metaforic”, potrivit redactorului-şef al revistei, Amy Keller Laird.

    ”Scopul este de a prezenta femei foarte puternice, cu încredere în ele însele, care se simt bine în propria piele. Primul pas a fost să găsim o persoană care va fi apreciată în întreaga lume”, a spus Amy Keller Laird.


Aşa a fost aleasă actriţa Sofia Vergara.

    ”Am 45 de ani. Chiar dacă vrei, în acest moment al vieţii tale, nu poţi fi perfectă. Ne schimbăm. Am observat asta la mine. Vreau să arăt minunat pentru vârsta mea. Cred că dacă te obsedează ideea: «Vreau să arăt mai tânără», înnebuneşti”, a spus actriţa pentru Women's Health.

Sofia Vergara a mai spus că pentru ea exerciţiile fizice, pe care le face de trei sau de patru ori pe săptămână, nu reprezintă un moment fericit.

    ”Sunt o tortură pentru mine. Însă, Joe (soţul ei, actorul Joe Manganiello, n.r.) a amenajat o sală de sport minunată în casă, aşa că nu îmi pot găsi scuze”, a mai spus actriţa.

 

Galerie foto

Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"Sofia Vergara a pozat nud, la 45 de ani: "Te obsedează ideea de a arăta bine. Nu poţi fi perfectă"


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sofia vergara , health
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!