Thalia, la proba costumului de baie!

  • 665 afişări

Thalia, la proba costumului de baie!

12 iulie 2016


În vârstă de 44 de ani, faimoasa actriţă cunoscută pentru rolurile siropoase pe care le-a interpretat în telenovele continuă să fie într-o formă de invidiat, dovadă fiind chiar o imagine publicată pe contul personal de socializare.


Chiar dacă e mamă şi are 44 de ani, Thalia are o siluetă de invidiat, pe care nu se teme să şi-o etaleze, iar acest lucru s-a văzut perfect pe Instagram, când vedeta a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie roşu.

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriţă şi cântăreaţă, autoare şi femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: thalia , costum de baie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!