Topul celor mai frumoase vedete fără machiaj

  • 4445 afişări
10 februarie 2017
Topul celor mai frumoase vedete fără machiaj

Dacă până cu puţin timp în urmă paparazzi aveau o muncă foarte dificilă în a le surprinde pe vedete fără machiaj, în prezent acestea nu au nicio problemă să dezvălui ele însele lumii întregi cum arată atunci când produsele cosmetice sunt îndepărtate iar look-ul natural îi ia locul celui sofisticat, glamorous.

Astfel, având la dispoziţie fotografiile în care apar nemachiate, pe care chiar starurile le-au făcut publice prin intermediul conturilor lor de pe reţelele de socializare, a fost alcătuit, în Marea Britanie, un top al celor mai frumoase vedete fără machiaj.

Locul întâi al acestui clasament a fost ocupat de Michelle Keegan, o actriţă britanică, în timp ce poziţia secundă i-a revenit lui Lucy Mecklenburgh, un star de televiziune tot din Marea Britanie.


Michelle Keegan

Podiumul a fost completat de frumoasa Cheryl Cole, cu 15 procente din voturile participanţilor la sondaj.

Lui Beyonce i-a revenit locul al patrulea, în timp ce Jennifer Aniston a ocupat poziţia a cincea.

Noi le-am mai include în acest top pe Jessica Alba, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Mădălina Ghenea şi Rosie Huntington-Whiteley.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fara machiaj , vedete , top , cosmetice
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 12 februarie 2017 / 10:36

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!