Vărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acesta

  • 162 afişări


Vărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acesta

05 octombrie 2017

Galerie foto

Vărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acestaVărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acestaVărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acestaVărul regelui Felipe al Spaniei este model profesionist. Cum arată acesta

 

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei (49 de ani) are un văr extrem de chipeş, care lucrează ca model profesionist.
 


 Îl cheamă Beltran Lozano, are 24 de ani şi anul acesta a defilat de două ori în cadrul Săptămânii Modei de la Madrid. Beltran s-a născut în Sevilia şi este licenţiat în management. Înalt, brunet şi cu ochii albaştri, tânărul "profită" de calităţile sale fizice şi face bani frumoşi din modelling. A realizat nenumărate şedinţe foto şi defilează pentru marile branduri din Spania.

Bunica lui a fost Margarita de Borbón Dos Sicilias Lubomirska, prinţesă şi soră cu Doña María, mama regelui Juan Carlos, scrie news.ro, care citează El Mundo.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rege , verisor
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!