Vedete şi imaginile ascunse din telefonul lor mobil

  • 351641 afişări
Vedete şi imaginile ascunse din telefonul lor mobil

Vedetele sunt urmărite peste tot, uneori chiar şi în momentele lor intime, de către fotografii doritori de poze care să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Însă câteodată, divele parcă îşi fac rău cu mâna lor şi ba se fotografiază în oglindă, dezbrăcate, cu telefonul mobil, ori se filmează în timpul celor mai intime momente cu iubiţii lor, dându-le astfel de treabă hackerilor, pentru care sustragerea de astfel de informaţii este un lucru banal.

Actriţa americană Scarlett Johansson a devenit victima piraţilor cibernetici, o serie de fotografii nud ale artistei, realizate de ea însăşi cu telefonul mobil, fiind postate, în septembrie 2011, fără voia ei, pe un site.

Este într-adevăr foarte neplăcut ca cineva să sustragă date din telefonul/ calculatorul tău, însă nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Scarlett să deţină astfel de imagini cu ea, făcute cu telefonul mobil.

Vezi AICI imaginile furate din telefonul lui Scarlett Johansson

,,Doar pentru că eşti actor sau joci în filme, asta nu înseamnă că cineva are dreptul să îţi invadeze intimitatea. Este foarte nedrept", a declarat actriţa, pentru CNN.

Şi Mila Kunis a păţit-o. Mailul vedetei a fost spart şi o serie de poze în ipostaze indecente, cu ea şi colegul său de breaslă, Justin Timberlake, au fost postate online, inclusiv una în care artistul poartă pe cap o pereche de chiloţi roz.

În 2011, fotografii nud cu o femeie ce semăna izbitor cu Blake Lively au invadat internetul.

Pozele erau făcute în oglindă, cu telefonul mobil, iar în ele se vedea destul de clar faţa „protagonistei”, dar şi tatuajele temporare pe care Blake le-a avut pentru rolul din filmul "The Town". Reprezentanţii lui Lively au declarat că pozele sunt false, însă presa nu a fost foarte convinsă de aceste afirmaţii – asemănarea era totuşi prea mare.

Vezi fotografiile AICI

Şi Rihanna a fost victima hackerilor, mai multe poze nud cu ea fiind postate pe internet. Deşi stilul său vestimentar aproape că nu lasă nimic imaginaţiţei, Riri a fost foarte supărată la aflarea veştii, mai ales că se spune că pozele ar fi fost realizate chiar de fostul său iubit, cântăreţul Chris Brown.

„Înainte de apariţia pozelor simţeam că nu mai am niciun fel de intimitate, iar apoi, când aceste imagini au fost făcute publice, mi-am spus <<Minunat. Acum nu mai este nimic ce să nu se ştie despre mine şi viaţa mea privată>>. A fost umilitor şi jenant”, a declarat vedeta în decembrie 2009.
Vezi AICI imaginile

În 2010, Jessica Alba a fost victima unui hacker care a furat poze nud cu vedeta, pe atunci însărcinată cu fiica sa, Honor Marie. Pozele o înfăţişau cu o burtică proeminentă iar în una din fotografii actriţa îşi dădea jos tricoul, putându-se observa sânii.

Vezi FOTO AICI

Să nu mai vorbim de Paris Hilton şi Kim Kardashian, ale căror sex tape-uri au făcut înconjurul lumii. Despre Kim kardashian se spune chiar că ar fi dat intenţionat publicităţii filmările intime pentru a-şi creşte popularitatea.

Vezi filmuletele aici

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 6
  • "Articol" potop, tanti "ziarista"...

  • Oferta de lucru pentru cei ce vor sa faca bani cu doar cateva ore de munca pe zi, din fata laptopului, printr-o activitate de promovare. Nu e nevoie de aptitudini speciale, ci numai de putin timp si de bunavointa. Oferim program gratuit de instruire online si contract de comision. Cei care lucreaza part-time (3-4 ore pe zi) pot castiga intre 250$ - 300$ pe luna, in functie de rezultate.
    Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta cu mesajul PROIECT la adresa de e-mail: adrian.hels17@gmail.com

  • Castiga bani in scurt timp! Totul e testat, serios si de viitor! Ai nevoie doar de cateva ore zilnic de activitate in timpul liber. Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase, doritoare de castiguri suplimentare si rapide. Cereti acum detalii la email:m35grig@yahoo.ro

  • david: Pozele nu au fost ataşate articolului. Ai link-uri către articolele originale.

  • Gulere / Coliere Peter Pan - handmade
    http://www.facebook.com/pages/Womens-Collars-Handmade/559143167441299

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!