Prinţesa arabă care a eliminat stereotipurile despre femeile din Orientul Mijlociu

  • 17924 afişări
Prinţesa arabă care a eliminat stereotipurile despre femeile din Orientul Mijlociu

17 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Ameerah Al Taweel este o prinţesă din Arabia Saudită, în vârstă de 33 de ani care inspiră oamenii cu dorinţa ei de a face o lume mai bună. Frumoasă, încrezătoare, curajoasă şi hotărâtă, luptă  cu problemele umanitare nu doar din Arabia Saudită, ci din întreaga lume.

A vizitat peste 70 de oraşe pentru a rezolva problemele majore din lume şi anume, sărăcia şi cosecinţele unor dezastre. De asemenea, prinţesa face parte din organizaţii caritabile, a înfiinţat un adăpost în Africa de Vest şi oferă asistenţă victimelor din Pakistan. În acelaşi timp, aceasta a deschis şi un Centru Islamic de Studii la Universitatea din Cambridge şi a plecat la drum în misiunea de a salva Somalia.

Ameerah Al Taweel se numără printre primele femei care au refuzat să poarte abayas, acele rochii lungi, cu mâneci, specifice femeilor musulmane, care le ascund întregul corp şi, a început să poarte haine europene. Oricum, printre modernele sale ţinute, se pot observa câteva accente tradiţionale.

Ei bine, însă, nu doar hainele sunt ceea ce o diferenţiază pe Prinţesa Ameerah, ci şi modul său de viaţă. Conduce o maşină, are o educaţie superioară pe care a obţinut-o în Statele Unite şi, pe lângă asta, a obţinut şi un titlu în Administrarea Afacerilor. Aceasta consider că toate femeile din ţara ei ar trebui să aibă dreptul de a face propriile alegeri şi încearcă să transforme acest lucru într-o realitate.

Sursă: brightside.me

Galerie foto

vezi galeria 10 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!