Ramona Bădescu, despre complexele din adolescenţă: ”Făceam duş cu lumina stinsă ca să nu mă văd”

  • 1854 afişări

Ramona Bădescu, despre complexele din adolescenţă:  ”Făceam duş cu lumina stinsă ca să nu mă văd”

19 mai 2017Actriţa a declarat într-o emisiune că, pe vremea când era mică, era foarte complexată de modul în care arăta.
 


Ramona mărturiseşte că au fost momente în viaţa ei când nu se simţea bine în pielea ei, susţinând că obişnuia să facă duş cu lumina stinsă.
”Când eram mică nu mă plăceam, iar când făceam duş stingeam lumina să nu mă văd. Nu mă acceptam”, a povestit Ramona Bădescu.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Vedeta a dezvăluit şi motivul pentru care nu a avut până acum decât iubiţi străini şi cum a ajuns să-l cunoască pe actualul ei partener:

„N-am fost fotografiată niciodată cu un bărbat în România sau cu un bărbat român. Glumesc cu Narcis uneori şi-i spun că am câteodată impresia că nici nu e român: e elegant, deschide portiera la maşină, poartă şosete lungi şi tot aşa” , a spus Ramona.

„Toate stereotipurile acestea despre bărbaţii români pleacă de la povestirile prietenelor mele, că altfel n-aş fi avut de unde să ştiu. Am fost plecată 26 de ani, era greu să-mi fi găsit un român. Am fost mereu atrasă de bărbaţii italieni. Nu ştiu, poate ei mint mai frumos”, a precizat vedeta.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ramona badescu , adolescenta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!