Recunoşti vedeta? Astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din România

  • 546 afişări

Recunoşti vedeta? Astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din România

14 februarie 2018


Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Este una dintre cele mai frumoase femei din România şi este iubită de toată lumea.


Este blondă, iar anul acesta va deveni mamă de fetiţă. Laura Cosoi, pentru că despre ea vorbim, a împărtăşit cu fanii o fotografie superbă de când era mică. Vedeta nu a vrut să scrie în descrierea postării despre cine este vorba, precizând doar că este doar "o fetiţă mică". Fanii şi-au dat seama imediat, totul graţie ochilor săi superbi.

"După ochi, inconfundabil eşti tu", "Dulce minune", "Superbă, frumoase sunt pozele vechi", sunt câteva dintre comentariile primite de Laura Cosoi la fotografia cu ea de când era mică.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , copilarie
Comentarii / 1
  • Oferim urgent lucru complet part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!