Replica lui Paris Jackson adusă criticilor fanilor în urma fotografiilor topless. „Nuditatea este partea din ceea ce ne face umani"

  • 9364 afişări
Replica lui Paris Jackson adusă criticilor fanilor în urma fotografiilor topless. „Nuditatea este partea din ceea ce ne face umani"

17 mai 2017

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a postat recent pe reţelele de socializare, câteva fotografii în care apare topless. În urma criticilor primite din partea fanilor, tânăra în vârstă de 19 ani a decis să le răspundă spunând că aşa se simte cel mai bine şi că nimănui nu ar trebui să îi fie frică cu propriul corp.

„Nuditatea a pornit ca o mişcare spre a ne întoarce la natură, exprimând libertatea, şi a fost considerată inclusiv o filozofie“, a scris Paris Jackson, potrivit Mediafax.

„Nuditatea este partea din ceea ce ne face umani. În ceea ce mă priveşte, mă ajută să mă simt mai conectată cu Mama Gaia. De obicei stau goală atunci când mă aflu în grădina mea. Este un lucru frumos şi nu trebuie să faci din el ceva sexual, aşa cum face media sau cum se întâmplă cu unele staruri de la Hollywood. Nu doar că trupul tău este un templu şi ar trebui să-l preţuieşti, dar feminismul înseamnă şi sa te exprimi în propriul tău fel, fie că o faci cu sau fără haine pe tine“, a mai spus Paris.

„Corpul omului este un lucru frumos şi indiferent ce imperfecţiuni ai este superb şi trebuie sa te exprimi aşa cum simţi. Dacă asta supără pe cineva pot să înţeleg şi vă încurajez să nu mă mai urmăriţi pe Instagram, pentru că nu îmi voi cere scuze pentru asta. Asta sunt eu şi refuz să mă ascund“, a declarat vedeta.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: paris jackson , topless , raspuns , fani
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!