Reţetă de tort cu nucă de cocos şi lămâie

  • 2291 afişări
Reţetă de tort cu nucă de cocos şi lămâie

15 ianuarie 2016

Acest tort se prepară foarte repede şi este foarte gustos, aşa că vă recomandăm această reţetă cu toată dragostea:

Avem nevoie de următoarele ingrediente pentru blat:

-       5 ouă

-       200 grame de zahăr praf

-       150 de grame de făină

-       1 plic de zahăr vanilat

-       4 linguri de zeamă de lămâie

Pentru însiroparea blatului vom avea nevoie de:

-       250 grame de zahăr

-       350 de apă plată

-       esenţă de lămâie

-       coajă de lămâie

Cremă de cocos:

-       450 de ml de lapte

-       100 grame nucă de cocos rasă

-       1 plic de pudding cu gust de cocos

-       250 de grame de unt

-       100 grame de zahăr tos

-       100 de grame de zahăr praf

-       1 plic de zahăr vanilat

 Cum se prepară:

Pentru a prepara blatul vom separa la ouă albuşurile de gălbenuşuri. Apoi cu 100 de grame de zahăr praf şi zahăr vanilat vom freca gălbenuşurile până când toată compoziţia devine o cremă.

Albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr şi zeama de lămâie. La final vom amesteca cele două compoziţii, vom răzui coaja de lămâie şi vom adăuga uşor făina.

Această compoziţie se răstoarnă într-o formă de tort, care a fost pregătită înainte cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor la o temperatură de 180 C pentru 40-45 de minute.

Cât timp se lasă blatul la răcit, se va prepara siropul pentru blat. După ce blatul a fost scos şi pus pe o farfurie întinsă se taie în trei bucăţi şi se însiropează pe rând.

La crema de cocos vom încălzi cca.100 ml de lapte şi vom opări cocosul. Restul de lapte se pune într-o oală pe foc cu 100 grame zahăr tos şi se adaugă pudding-ul dizolvat în 3-4 linguri de lapte. Se amestecă în oală să nu se prindă şi când începe să se formeze crèma se pune cocosul.

După ce crema s-a răcit, se întinde pe fiecare blat cu o pensulă.  La decorarea tortului vom folosi fulgi din cocos alb, felii de lămâie şi migdale feliate.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: reteta , tort , retete , dragoste , recomandare , zahar , blat , crema , nevoie , oua , praf , lapte , apa plata , decorare
Comentarii / 3
  • Buna ziua, sunt Laura Woods. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, sa despărțit de mine. Am făcut tot ce mi-a fost în puteri să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău din cauza iubirii pe care o aveam pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, nu aveam de ales decât să-l încerc. Am trimis mesajul despre vrăjitorie și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine înainte de trei zile. El a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, soțul meu ma sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat. A vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. Adresa de e-mail a vrăjitorilor este: drakpabioosulalaspells@gmail.com. Îți poți trimite un e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. Doctorul Akpabio Osulala vă poate ajuta cu următoarele: 1) Vraja de dragoste 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja…

  • reply Camila Rodela 14 mai 2018 / 02:34

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

  • Oferta remarcabila: oportunitate pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!