Rochia Melaniei Trump la învestitura soţului său a stârnit numeroase critici. De la cine s-a inspirat

  • 15569 afişări

Rochia Melaniei Trump la învestitura soţului său a stârnit numeroase critici. De la cine s-a inspirat

23 ianuarie 2017


Ţinuta aleasă de Melania Trump la ceremonia de învestitură a soţului său în funcţia de preşedinte al SUA a stârnit numeroase discuţii şi critici.

Foto: Hepta


La ceremonia de învestitură a republicanului Donald Trump, Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a stralucit într-o rochie bleu, din caţmir creată de Ralph Lauren. Deasupra rochiei a avut o jachetă tip bolero cu guler înalt de aceeaşi culoare.

Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a purtat o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare. Prima doamnă a completat ţinuta cu o coafură simplă, cu părul prins într-un coc lejer.

Printre criticii de modă, numeroase discuţii s-au iscat însă din cauza acestei tinuţe. Alegerea de a purta albastru deschis şi mănuşi indică faptul că Melania Trump s-a inspirat din ţinuta lui Jacqueline Kennedy.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rochie , melania trump
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!