Shiloh Jolie-Pitt şi-a schimbat coafura. Cum arată acum

  • 3685 afişări
06 februarie 2018
Shiloh Jolie-Pitt şi-a schimbat coafura. Cum arată acum

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a fost surprinsă recent de paparazzi la cumpărături alături de sora sa, Vivienne.

Cele două sunt îmbrăcate în ţinute masculine şi pot fi confundate cu uşurinţă cu nişte băieţi, mai ales că Shiloh are o tunsoare tom boy şi o atitudine care nu sugerează deloc feminitate.

Păzite din urmă de garda de corp, cele două surori se bucură de viaţa normală pe care o au, chiar dacă au fost  crescute fără să le lipsească nimic.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shiloh jolie-pitt , fiica , paparazzi , baieti
Comentarii / 1
  • Bani nelimitat si repede! Real!Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Trebuie doar sa ne cauti acum la adresa de email: serdarioana@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!