Simona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interior FOTO

  • 14160 afişări

Simona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interior FOTO

25 iulie 2017


Simona Halep investeşte în afaceri în oraşul sau natal, Constanţa.


Simona Halep a castigat aproape 20 de milioane de euro din tenis, iar o parte din bani i-a investit in Constanta, orasul in care s-a nascut. Ea si-a ridicat o vila estimata la 600.000 de euro si a investit, se pare, si intr-un complex rezidential ce se ridica in Mamaia.

Pe langa imobiliare, Simona s-a lansat si intr-o alta afacere, inaugurandu-si recent o cafenea in Constanta. Localul se numeste "SH Cafe”, literele fiind scrise, la intrare, pe o minge de tenis. Interiorul este generos, fiind dotat cu mobilier de ultima generatie. In cafeneaua Simonei, pe langa cafea si sucuri, se pot manca omlete, croissante, dar si pizza. Pentru ca tenismena este mai mereu plecata in turnee, de local se ocupa fratele ei, Nicolae, conform stirilekanald.ro

Galerie foto

Simona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interiorSimona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interiorSimona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interiorSimona Halep şi-a deschis o cafenea şic în Constanţa. Cum arată localul în interior


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: simona halep , cafenea
Comentarii / 3
  • banel:esti un idiot ba tata , vedete-as cersind o cafea la SH , si sa te dea afara din local , cu toata famili a ta . Pomanagiule !!!!

  • BERE NU VINDE PRIN BUFETUL EI? :))))))

  • Am intrat ,odata in Second Hand Cafe si arata bine dar........pentru ca nu am de gand sa ajut machidonimea,nu voi mai intra niciodata. Halep este o mediocra si nu merita 'sprijinul" meu in ceea ce priveste ,nici macar plata unei cafele.Sa-i fie rusine ca este o mediocra de doi bani in tenis.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!