Speak vorbeşte despre despărţirea de Adelina Pestriţu: ”Nu mai cred în...”

  • 8801 afişări
12 octombrie 2017
Speak vorbeşte despre despărţirea de Adelina Pestriţu: ”Nu mai cred în...”

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

Speak vorbeşte deschis despre fostele lui relaţii şi despre cât este de sensibil.

Artistul susţine că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puţin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic ruşinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng şi la filme. Plâng. Nu ştiu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Şi am plâns de mai multe ori în braţele unei femei. Sunt foarte sincer”, susţine Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relaţie se surpă este inutil să faci sacrificii şi compromisuri pentru a o salva.

”Odată ce s-a rupt o relaţie este foarte greu s-o repari. Şi înainte de ultima relaţie, am mai avut relaţii de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat şi tot aşa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Care este motivul pentru care Speak refuză să vorbească în public despre despărţirea de Adelina Pestriţu şi care este părerea lui despre căsătorie, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: speak , adelina
Comentarii / 1
  • Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!