Surprinzător! Ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu după ce a fost executată

  • 4732 afişări
08 martie 2018
Surprinzător! Ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu după ce a fost executată

Galerie foto

vezi galeria 23 foto
 
Dupa ce au ridicat un adevarat imperiu comunist, Elena şi Nicolae si-au gasit sfarsitul in decembrie 1989, dupa ce au fost executati la comanda. 
 
 
”Pe la începutul anului 2005, la un post de televiziune, au fost redate câteva discuţii dintre un personaj foarte controversat, care mai apare în presa cotidiană, dar şi în opinia publică, şi nişte reporteri tineri, dornici să afle cât mai multe adevăruri. La un moment dat, o ziaristă îi pune o întrebare, din curiozitate şi nu numai, dar cu importanţă pentru privitori. Întrebarea era simplă şi se dorea un răspuns pe cât mai complet: dacă îşi aminteşte ce s-a găsit în poşeta Elenei Ceauşescu, la Târgovişte, înainte de a fi împuşcată? Omul nostru, cu calmul lui specific şi o grimasă producătoare de vreun infarct, (…) a dat un răspuns scurt, milităresc: ”S-a găsit o iconiţă, dar în timpul acela nu i-am dat atenţie, întrucât eram prins cu alte treburi”, aminteşte colonelul în rezervă în cartea ”A fi sau a avea”, conform EVZ.RO.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicolae ceausescu , executare
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!