Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Ce telefon se asorteaza stilului tau?

Telefoanele mobile sunt utile, arata bine si ne devin uneori indispensabile! Au devenit accesorii, declaratii de stil, mici instrumente care-ti reflecta personalitatea. Spune-ne care e stilul tau si-ti vom face cunostinta cu telefonul potrivit!

1 / 10 Geanta pe care o folosesti cel mai des este…
2 / 10 Pe drum spre munca…
3 / 10 Cum sunt fotografiile din albumul tau personal?
4 / 10 Cu cine vorbesti cel mai mult la telefon?
5 / 10 Te orientezi usor sau te bazezi pe GPS?
6 / 10 Cat timp petreci pe Internet?
7 / 10 Iti cumperi filmele pe DVD sau mergi la cinema?
8 / 10 Ce caracteristica apreciezi cel mai mult la un telefon?
9 / 10 Ce gadget iti iei cu tine in vacanta?
10 / 10 Daca nu ai acces la e-mail o zi…
Romantic

Pentru tine, telefonul e un instrument de comunicare… ocazional. Preferi sa scrii un biletel de dragoste decat un SMS impersonal, iar mail-ul ti se pare o necesitate doar daca tine de job sau schimb de melodii preferate. In plus, esti cam atehnica si-ti ia ceva vreme sa intelegi cum functioneaza aplicatiile colorate ale unui telefon de ultima ora.

Simplu, dar adorabil: Nokia 6500 Classic Pink este telefonul potrivit pentru tine! Indeplineste cu succes functiile de baza, nu te complica prin aplicatii demne de un PC si, datorita culorii, se potriveste ca o manusa stilului tau romantic. Il gasesti la 634.5 ron.

Business

Esti hiper-activa si mereu "conectata": daca nu ai acces o zi la mail, ai senzatia ca vei gasi un haos cand te intorci la munca. Ai nevoie de un telefon care sa le stie pe toate: e-mail, agenda generoasa pentru multe contacte, look profesional.

Nokia E71 alb e suficient de compact si suficient de feminin cat sa "dea bine", dar are si caracteristicile tehnice necesare unei adevarate business woman. Poti instala cate aplicatii ai nevoie, ai Push E-mail pentru a afla imediat de mesajele noi - totul incorporate intr-un look rafinat: white business! Il gasesti la Vodafone, pretul fiind de 1044 ron cu abonament.

Casual

Esti pasionata de tehnologie, dar nu dependenta. Vrei un telefon care sa-si indeplineasca bine functiile de baza si, din cand in cand, sa-ti fie de folos pentru poze si video. Preferi sa-ti asculti muzica preferata pe un player dedicat, in vreme ce "lucrurile practice" trebuie sa fie incorporate intr-un telefon mic si aratos.

Nokia 7020 este ceea ce am putea numi un telefon "mic si destept", care are drept atuuri forma fina si accentele de culoare. Se va potrivi stilului tau casual, dar mereu in tendinte, ocupand mereu spatiu in buzunarul tau cat sa nu te streseze si indeplinindu-si functiile cu succes. Pret: 289.49 ron.

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!