Timp liber - evenimente importante, călătorii şi altele

 • TEST AUDIO: Tu auzi asta? Ascultă sunetul pe care doar cei sub 25 de ani îl aud TEST AUDIO: Tu auzi asta? Ascultă sunetul pe care doar cei sub 25 de ani îl aud

  Aţi încercat până acum Mosquito Alarm? Este una dintre cele mai controversate sisteme audio din Marea Britanie, pe care proprietarii sătui de gălăgia copiilor de peste drum îl folosesc ca să-i îndepărteze. În acelaşi timp, şi adolescenţii îl folosesc pe post de ring-tone pentru telefon pentru a nu fi auzit de către părinţi.

 • Filmul care a detronat "Titanic" în topul peliculelor cu cele mai mari încasări. A fost lansat de scurt timp Filmul care a detronat "Titanic" în topul peliculelor cu cele mai mari încasări. A fost lansat de scurt timp

  Lungmetrajul „Black Panther” a cucerit milioane de inimi reuşind astfel să depăşească celebrul film “Titanic”. Producţia se plasează pe locul trei între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Statele Unite.

 • Cine este Nive Nielsen, singura actriţă principală din "The Terror" Cine este Nive Nielsen, singura actriţă principală din "The Terror"

  Printre atâtea figuri masculine îmbrăcate în uniforme britanice, care populează universul îngheţat al serialului „The Terror” (dat joia, de la 22:00, de AMC), se detaşează şi o figură feminină.

 • Povestea iepuraşului de Paşte Povestea iepuraşului de Paşte

  Ori de câte ori ne gândim la sărbătorile pascale, ne vin în minte diverse simboluri. Dacă pentru ouăle roşii şi pentru miei găsim cu uşurinţă explicaţii religioase, rămâne să ne întrebăm care este povestea celebrului iepuraş, aflat pe toate rafturile magazinelor.

 • Serialul thriller Killing Eve, în exclusivitate pe HBO GO Serialul thriller Killing Eve, în exclusivitate pe HBO GO

  Noul serial thriller Killing Eve / Obsesia Evei va avea premiera pe 9 aprilie, pe HBO GO.

 • Fii primul care îşi reîntâlneşte super-eroii preferaţi şi aventurează-te în lupta supremă alături de Războinici Fii primul care îşi reîntâlneşte super-eroii preferaţi şi aventurează-te în lupta supremă alături de Războinici

  Biletele pentru „Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, povestea mult-aşteptată din Universul Marvel, se vor putea achiziţiona începând cu data de 30 martie. Filmul va ajunge în cinematografele din România începând din seara datei de 26 aprilie. Cumpărarea biletelor în avans îţi oferă posibilitatea de a fi printre primii care se reîntâlnesc cu toţi super-eroii preferaţi.

 • Serialul Krypton în premieră şi în exclusivitate pe HBO GO Serialul Krypton în premieră şi în exclusivitate pe HBO GO

  Serialul bazat pe personajele DC create de Jerry Siegel şi Joe Shuster, Krypton, are premiera astăzi, 29 martie, pe HBO GO.

 • Unde să urmăreşti triologia "Jurassic Park", la început de primăvară Unde să urmăreşti triologia "Jurassic Park", la început de primăvară

  La început de primăvară, Filmcafe ne trimite pe Insulele Nublar şi Sorna, pe coasta pacifică a Americii Centrale, pentru trei aventuri pline de efecte speciale revoluţionare (pentru acea vreme), laureate cu Oscar: primele filme ale francizei marca Steven Spielberg „Jurassic Park”, care ajunge în vara acestui an la a cincea parte („Jurassic World: Un regat în ruină” se lansează în cinematografele din ţara noastră pe 8 iunie 2018) şi, în 2021, la al şaselea film („Jurassic World 3”).

 • Un nou sezon din „Dovezile pierdute”, difuzat în exclusivitate de HISTORY Un nou sezon din „Dovezile pierdute”, difuzat în exclusivitate de HISTORY

  HISTORY® prezintă în exclusivitate începând cu 3 aprilie, de la ora 22:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Dovezile pierdute”. O serie pe cât de fascinantă, pe atât de tulburătoare în care sunt povestite momentele cheie din teatrele de război din Europa şi zona Pacificului. Cu ajutorul a numeroase fotografii şi filme făcute în timpul războiului şi dezvăluite acum în premieră, spectatorii vor pătrunde exact în mijlocul evenimentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial şi se simţi că se află pe câmpul de luptă.

 • 3 seriale în premieră pe care să le urmăreşti în următoarele 30 de zile 3 seriale în premieră pe care să le urmăreşti în următoarele 30 de zile

  Între 26 martie şi 23 aprilie, AMC va difuza trei seriale în premieră, pentru a da fanilor şansa de a vedea producţiile proprii concomitent cu lansarea americană! Este vorba despre noul serial „The Terror”, sezonul 4 din „Fear the Walking Dead” şi sezonul 3 din „Into the Badlands”.

 • 4 seriale noi pe care să le urmăreşti la final de lună pe HBO GO 4 seriale noi pe care să le urmăreşti la final de lună pe HBO GO

  Finalul de lună aduce noi titluri pe HBO GO.

 • În aprilie, weekend-uri cu filme "My Little Pony" pentru cei mici În aprilie, weekend-uri cu filme "My Little Pony" pentru cei mici

  Dragi copii, ce faceţi la sfârşit de săptămână, în luna aprilie? Ce ziceţi de o porţie de magie, culoare şi distracţie alături de poneii Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash şi Rarity? JimJam vă invită în fiecare sâmbătă şi duminică din lună, de la ora 11:07 (şi în reluare, de la 18:05) să vedeţi câte un film din seria „Micul meu ponei”:

 • Filmul săptămânii: "Lista lui Schindler", una dintre cele mai bune pelicule din istorie Filmul săptămânii: "Lista lui Schindler", una dintre cele mai bune pelicule din istorie

  Sâmbătă, 24 martie, de la ora 20:00, Filmcafe îşi invită telespectatorii la un regal actoricesc şi cinematografic: „Lista lui Schindler” (1993), ecranizarea volumului semnat de australianul Thomas Keneally (apărut în 1982).

 • Activităţi şi evenimente de Paşte pentru copii Activităţi şi evenimente de Paşte pentru copii

  ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”, nu doar cu voucherele de cumpărături, ci şi cu evenimentele inedite, atelierele şi spectacolele tematice, dar şi târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

 • Alicia Vikander, în mintea Larei Croft. Cum a devenit cea mai populară eroină Alicia Vikander, în mintea Larei Croft. Cum a devenit cea mai populară eroină

  Cu Alicia Vikander în rolul principal, aventura epică din Tomb Raider spune povestea originală care îi transportă pe spectatori în prima expediţie a Larei Croft, dar şi în mintea şi sufletul unui personaj care, pentru a-şi găsi locul în lume, trebuie să facă legătura dintre viitorul şi trecutul său. Filmul explorează alegerile şi aventurile Larei, în timp ce descoperim cum a devenit cea mai populară eroină.

 • HISTORY prezintă documentarul „Ascensiunea şi declinul celui de-al Treilea Reich” HISTORY prezintă documentarul „Ascensiunea şi declinul celui de-al Treilea Reich”

  HISTORY® difuzează în exclusivitate marţi, 20 martie, de la ora 22:00, documentarul „Ascensiunea şi declinul celui de-al Treilea Reich”. Construită din două părţi, „Ascensiunea” şi „Declinul”, noua serie aduce în prim-plan cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi evenimentele care l-au precedat.

 • Bruce Willis, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător Bruce Willis, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător

  Avanpremiera specială a filmului „Death Wish. Răzbunarea” – cel mai nou şi mai palpitant film de acţiune distribuit de Forum Film România – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Ramona Solomon, Sasha Borona, Dorin Chioţea şi Oliver Simionescu, Alice Năstase-Buciuta şi Olimpia Melinte.