Concertele anului 2017. Ce artişti renumiţi vor veni în România

  • 1155 afişări
Concertele anului 2017. Ce artişti renumiţi vor veni în România

04 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Depeche Mode, Pink Martini, Evanescence, Deep Purple, Apocalyptica, Jethro Tull, Diego el Cigala, Andrea Bocelli şi Gianna Nannini, dar şi muzicienii Kenny Garett, Gregory Porter şi Al Di Meola, se numără printre artiştii care vor susţine concerte în România, în 2017.

Depeche Mode - trupa va concerta pe 23 iulie 2017 în România, oraşul Cluj fiind pe lista oraşelor din turneul “The Global Spirit Tour” de promovare a noului album, “Spirit” - au anunţat membrii trupei în cadrul unei conferinţe de presă (din Italia) transmisă live online pe propria pagina de Facebook. Concertul care va fi susţinut pe stadionul Cluj Arena în 23 iulie este al treilea pe care trupa britanică îl va susţine în România, după cele două din Bucureşti din 2006 şi 2013.

Richard Clayderman - pianistul mainstream va susţine un nou concert în România. Richard Clayderman îşi dă întâlnire cu publicul într-o producţie fără precedent, pe 8 martie, la Sala Palatului. Pianistul va fi acompaniat pe scenă de Orchestra Simfonică Bucureşti.

Kenny Garett - va susţine un concert la Sala Radio, pe 23 februarie. Probabil unul dintre cei mai versatili interpreţi contemporani de jazz, Kenny Garrett va susţine un recital care va trece prin funk, ritmuri orientale, salsa sau soul, toate interpretate cu nota personală a celebrului muzician.

Gianna Naninni - revine la Bucureşti pe 27 aprilie 2017, la Sala Palatului. La opt ani distanţă de la primul său concert în România, Gianna readuce fanilor români un spectacol “Best-of”. “Hitstory Tour” include cele mai populare piese ale sale. Gianna Naninni a devenit un nume cunoscut în întreaga lume după showul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. “Un'estate Italiana” este în continuare unul dintre cele mai populare imnuri ale microbiştilor din întreaga lume.

Pink Martini - micuţa orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului la Bucureşti. Jazz, pop, muzică clasică, o seară cosmopolită. Cu un sound ce îmbină influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir. Cu un sound ce îmbină influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir, membrii orchestrei şi-au etalat până acum repertoriul multilingvistic pe scene din întreaga lume. Storm Large este vocea care îi va însoţi în noul turneu european.

Jethro Tull - va cânta la Sala Palatului, pe 21 februarie. Jethro Tull, trupa formată în anul 1967, în oraşul Blackpool, Anglia, a fost un fenomen unic în istoria muzicii. Concepută ca o trupă de blues psihedelic, muzica Jethro Tull a fost întotdeauna un complex care cuprinde mai multe stiluri, inclusiv blues, jazz, folk, medieval, clasic, hard rock, alături de influenţe ale muzicii electronice.

Deep Purple - anunţă turneul “The Long Goodbye” pentru promovarea noului album “inFinite”. Pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo, Deep Purple readuce rockul în prim-plan la Bucureşti. Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, trupa îşi promovează cu acest turneu apariţia noului album “inFinite”, produs de earMusic. Primul single de pe disc va fi lansat pe 20 ianuarie.

Andrea Bocelli - va susţine anul viitor două concerte în România. Pe 22 iunie 2017 va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar pe 25 iunie 2017 va susţine primul spectacol la Cluj-Napoca. Andrea Bocelli este un tenor italian de pop opera şi cântăreţ de operă.

Apocalyptica - revine în România pentru a sărbători în concert 20 de ani de la apariţia albumului de debut – “Metallica by four cellos”. Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti. Finlandezii continuă să demonstreze că muzica rock nu are de-a face cu instrumentele folosite, ci cu atitudinea. Al optulea album va fi lansat în primăvara acestui an şi va fi parte din concertul de la Sibiu.  

Evanescence - trupa Evanescence va cânta la Bucureşti la Arenele Romane pe 29 iunie, în cadrul festivalului Metalhead Meeting. Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume.

Tarja Turunen - ”regina muzicii symphonic rock & metal”, revine în România în 2017 cu două concerte. Soprana care a făcut muzica trupei Nightwish cunoscută în întreaga lume va concerta în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 3 februarie, şi în Timişoara, la Filarmonica Banatul, pe 2 februarie. Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre vocile reprezentative ale Finlandei.

Gregory Porter - concertează în premieră în România, pe 24 aprilie la Sala Palatului, la Jazz Night Out. Vocea generaţiei sale de muzicieni şi primul nume din jazz-ul mondial.

Diego el Cigala - câştigătorul premiului Latin Grammy pentru cel mai bun album de tango propune publicului din România o incursiune în armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american şi tango. Cântăreţul de flamenco Diego el Cigala în concert pe 9 mai 2017, la Sala Palatului.

Al Di Meola  -  compozitorul şi chitaristul de jazz-fusion va concerta pe data de 20 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, unde va interpreta compoziţii noi şi, mai cu seamă, piese celebre marca "Piazzolla & Lennon-McCartney".

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • Singurul manager gratuit de fotbal cu premi in bani reali poate fi accesat aici: https://goo.gl/2GE5Cv

    Sezonul acesta, care dureaza 31 zile, premiile in prima liga sunt 1.250 euro, joaca si tu acum: https://goo.gl/2GE5Cv

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 ianuarie 2017 / 11:38

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • Oferta remarcabila: bani la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!