Destinaţii de weekend: Cele mai ciudate obiective turistice din România

 • 24347 afişări
04 iulie 2015
Destinaţii de weekend: Cele mai ciudate obiective turistice din România

Dacă de Vulcanii Noroioşi şi de Pădurea Baciu ştie toată lumea, sunt locuri în ţara nostră care ies din tiparele unui peisaj obişnuit şi de care puţini au auzit. Locuri care pot fi transformate oricând într-un decor de film hollywoodian, dar şi într-o destinaţie de weekend sau, de ce nu, într-un tur… tematic: „Cele mai ciudate obiective turistice din România”.

Te-ai săturat de Valea Prahovei, de Litoralul aglomerat sau de pădurile din jurul Bucureştiului şi cauţi un loc special unde să fugi în weekend? Ce spui de cele mai ciudate obiective turistice din România? Ciudate şi necunoscute, căci puţini dintre noi au auzit de ele, însă spectaculoase, unele dintre ele desprinse parcă din filmele SF.

Vezi în galeria foto propunerile noastre!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Fetelor, nota 4 la geografie. Pestera Ponoare (aia cu Podul lui Dumnezeu) e in judetul Mehedinti, ca si Baia de arama si ca si satul Ponoare. Ups, acum vad ca v-au corectat altii si cu Mehedintiul si cu focurile vii. Va mai corectez si cu rapa aia din Bihor. Cat despre trovanti, incercati sa vizitati rezervatia (zisa Muzeul trovantilor) din Valcea, pe unde au da,t in 1999, minerii lui Cozma "Batalia de la Costesti" cu jandarmii. Au stat aia 6,5 milioane de ani sa va astepte, mai pot sta, mai ales ca nu e nimic misterios in formarea lor.

 • Interesant articolul, doar ca putina documentare inaintea publicarii nu ar strica.

  Focurile vii din jud. Buzau nu sunt absolut deloc "un fenomen unic in Europa", nici macar in Romania, un picut mai sus in Jud. Vrancea, exista Focul Viu din localitatea Andreiasu, cunoscut de foarte multi ani.

 • Podul lui dumnezeu se afla in judetul mehedinti. Baia de arama este oras din judetul mehedinti. Verificati pe wikipedia macar inainte sa postati bazaconii. In rest, foarte interesant articolul.

 • COMPANIE-provine, la origini, din latinescul companionem, care însemna, literalmente, cel cu care împarți/cel care mănâncă pâine cu tine (com +panis/panem ). Intra in acest proiect, in compania ( tovarasia mea), sa impartim o experienta impreuna, sa crestem acest proiect unic in Romania! Programul vi-l faceţi în fruncție de timpul liber pe care îl aveţi.
  Vei fi îndrumat pas cu pas.
  Ocupaţi locurile libere care au mai rămas. Pentru informații trimiteţi textul "Info" la adresa: mihaicentrale@yahoo.com

 • Cred că puteați găsi poze mult mai bune pentru Babele de la Ulmet, fiindcă așa se numește formațiunea din fotografia de la pagina 6. Iată aici câteva exemple (sigur mai sunt și alte surse), cu tot cu explicații, să și înțeleagă omul ceva despre trovanți: http://drumliber.ro/babele-de-la-ulmet-trovantii-din-bozioru/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!