Ghicitoarea de clasa a II-a care îi încurcă pe adulţi: Mută un singur băţ, pentru că acest căluţ să se uite în stânga (VIDEO)

 • 140462 afişări
21 februarie 2017
Ghicitoarea de clasa a II-a care îi încurcă pe adulţi: Mută un singur băţ, pentru că acest căluţ să se uite în stânga (VIDEO)

Credeţi că sunteţi mai inteligenţi decât puştii de clasa a doua? Nouă din 10 adulţi n-au ştiut să rezolve o problemă cu... chibirturi.

Cei de la Quirkology prezintă 10 trucuri pe care le poţi face la petreceri. De exemplu, câteva teste pe care orice aproape orice copil de clasa a doua ştie să le rezolve, dar adulţii... au probleme serioase!

Imaginează-ţi că vezi în această poză un căluţ care se uită spre dreapta. Trebuie să muţi un singur bat de chibrit pentru că acest căluţ să se uite în stânga.

Cele mai frumoase sate din România pe care trebuie să le vizitezi

Încă nu ai găsit răspunsul? Poţi afla rezolvarea în video-ul de mai jos! În plus,  poţi vedea încă 9 trucuri pe care să le faci la şcoală, la serviciu, acasă sau la petreceri!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ghicitoare , chibrituri , gandul
Comentarii / 14
 • Aceasta este afacerea anului!
  Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

 • ilie georgeta:
  JORJETO , - sa-mi trag palmi la SCULA dar atita PROSTIE nu-i de vazut in fiecare zi si deci trebuie sa te FELICIT ! Ai cistigat FA Jorjeto PREMIUL MUISTEI ANALfabete !

 • catalin: Esti un nesimtit prost crescut!

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 28 ianuarie 2016 / 12:20

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  __ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • ...CENTRUL TARII ESTE BUCURESTIUL PENTRCA .EL ESTE CAPITALA TARIISI POATE CA, SI ESTE IN MISLOCUL TRII

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!