Idei pentru weekend: 7 locuri interzise din Bucureşti

  • 29823 afişări
05 iunie 2015
Idei pentru weekend: 7 locuri interzise din Bucureşti

Tot ce e interzis… e tentant! Atât de puternică este curiozitatea umană, încât Eva l-a „corupt” pe Adam şi au fost izgoniţi din grădina Raiului. Şi tot pe această „atracţie” ar trebui să mizeze şi edilii Capitalei, căci Bucureştiul e plin de locuri interzise, care s-ar putea transforma uşor într-un circuit inedit şi profitabil. 

Bucureştiul e plin de foarte multe clădiri, unele vechi şi frumoase care zac închise sau pur şi simplu nu sunt deschise publicului. Clădiri care s-ar putea transforma foarte simplu într-un punct de atracţie destinat turiştilor, dar şi bucureştenilor.

Descoperă în galeria foto 7 locuri unde ar trebui să se poată ajunge, dar momentan e interzis sau greu accesibil!

Sursa: rezistenta.net

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Oportunitate loc de muncă! Căutam colaboratori : - Experiența nu este necesară - Este necesară seriozitate maximă! - Vărsta peste 16 ani - Cunoștințe minime în a lucra la PC Oferim: * Training-uri gratuite,cu scopul de a forma noi colaboratori * Un venit LEGAL pe baza muncii prestate,conform unui contract de comision * Muncă full-time sau part-time (dupa alegere, program de lucru flexibil, in timpul liber,la alegere) * Activitate Ușoara și plăcută! * Oportunitatea de a-și construi din timp un CV,prin oferirea unei scrisori de recomandare după o perioada de activitate de minim 2 luni! Căstiguri : 1. Part-time : 100 euro 2. Full-time 285 euro Pentru detalii,contactați-mă la adresa : reluionescu76@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!