Men in the city: Liviu şi Mihai Popescu

  • 6604 afişări
Men in the city: Liviu şi Mihai Popescu

Îi ştim de la: Fratelli şi Biutiful, unde sunt proprietari, şi Le Club.
Despre: Sunt fraţi gemeni şi au 37 de ani. „Am moştenit de la mama, arhitectă, talentul artistic, ne-a trimis la Şcoala Populară de Arte. Iar din 1986 am jucat amândoi tenis la nivel profesionist, am avut şi turnee în străinătate.”
Liviu a început ca antrenor de tenis şi de squash la Le Club, unde ulterior a devenit director. Mihai a lucrat o vreme în atelierul de creaţie al mamei, iar apoi a urmat Facultatea de design, secţia 
design industrial. Încă din anul III a avut primele proiecte de 
design – cluburile Cuando, Office, Kristal şi Cabaret. „Atunci am început să descopăr spaţiul public şi să renunţ la ideea de a decora locuinţe private, unde nu puteam să experimentez suficient.” 
A încercat şi scenografia ca freelancer pentru producţii de film.
În 2005, la sugestia soţiilor, Simona şi Nadia, au deschis Fratelli Espresso Bar în centrul Bucureştiului. „Iniţial locul a fost gândit pentru noi şi prietenii noştri, diferit de ce oferea oraşul în acea perioadă. La o lună după, devenise neîncăpător şi am hotărât cu doi parteneri să investim în brand-ul Fratelli.” În 2006 a apărut 
Fratelli Social Club, pe malul lacului Tei, apoi Fratelli Studios şi Fratelli Lounge. Anii următori au adus două francize, în Timişoara şi Constanţa, iar în 2011 au lansat Fratelli Beach & Club în Mamaia. Tot împreună au preluat Le Club şi l-au relansat în 2010, cu teren de squash şi piscină semiolimpică interioară printre altele. Iar anul trecut a apărut Biutiful, restaurantul din centrul vechi, „cea mai creativă dintre locaţiile noastre”.
Ce urmează: „Anul acesta o să inaugurăm al doilea spaţiu cu un concept asemănător Biutiful.”
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fratelli , liviu popescu , mihai popescu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!