O gimnastă din România, şedinţă foto provocatoare

  • 167217 afişări
O gimnastă din România, şedinţă foto provocatoare

12 mai 2016

După ce a renunţat la cariera sportivă, o gimnastă din România s-a angajat ca fotomodel într-o agenţie specializată. Iar book-ul său include şi o şedinţă foto extrem de provocatoare!

Potrivit apropotv.ro, fosta gimnastă, Andreea Simion, în vârstă de 22 de ani, a pozat topless pentru o agenţie specializată în promovarea fotomodelelor.

Mai mult, ea a fost numită ”modelul lunii” de reprezentanţii companiei. După această sesiune foto, Andreea a primit numele de scenă ”Ela Savana”.

În afara gimnasticii, fata a mai practicat baschet şi volei la nivelul echipelor de juniori ale şcolii. Este îndrăgostită de natură şi a practicat scuba diving în Turcia şi mountain biking în Germania.

Vezi în galeria foto cele mai provocatoare ipostaze cu fosta gimnastă!

Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gimnasta , ipostaze , sedinta foto , fotomodel
Comentarii / 2
  • din pacate sportul dezvolta numai CORPUL, nu si MINTEA... Dictonul..Men san in corpore sana....... nu este valabil la 99% dintre sportivi.
    P.S. la sportive dezvolta numai.. MȚC(cine u stie ce inseamna- sa intrebe)

  • La o tara plina d eprostituate botoxate si siliconate,in mod vulgar si cand in televiziunile patriei aceste otrepe se manifesta si sunt v=facute "dive,vedete" de jurnalisti de doi bani,ce asteptari sa mai ai si ce s ate impresioneze.Mai repede ma mir ca a stat fatuca asta sa nu se prostitueze de pe la 13 ani!!!Ca sunt sigur ca mamitica a incurajato si a felicitato pentru ca s-a expus ca o tarfa,intr-un ziar,nu?

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!