SERIA “VIKINGII”REVINE LA HISTORY CU NOI EPISOADE DIN CEL DE-AL PATRULEA SEZON

  • 112 afişări
SERIA “VIKINGII”REVINE LA HISTORY CU NOI EPISOADE DIN CEL DE-AL PATRULEA SEZON

03 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Drama “Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare şi moarte, revine la HISTORY® cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminica, de la ora 22:00, din 15 ianuarie. După cum spune creatorul şi scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante şi cutremurătoare”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariţia lui Ragnar în Kattegat porneşte un lanţ de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu şi le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neaşteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său şi pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex. Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuieşte o luptă pentru putere în Kattegat şi Bjorn (Alexander Ludwig) se pregăteşte de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

“Se întâmplă foarte multe lucruri diferite”, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relaţii. Are şi bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esenţă este o călătorie foarte, foarte emoţională. Am propulsat “Vikingii” la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveştii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar şi a fiilor săi.”

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuţia este completată de câştigătorul Globului de Aur® Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producţie în Irlanda.

Seria aclamată de critici a creatorului şi unicului scenarist Michael Hirst (Elizabeth – film câştigător al Academy Award® şi Emmy®,  nominalizat la Globul de Aur® cu seria Dinastia Tudorilor), “Vikingii” este este o saga de familie care spune poveştile remarcabile ale vieţilor şi aventurilor epice ale invadatorilor şi exploratorilor Evului Mediu Întunecat.

Hirst este producător executiv împreună cu Morgan O'Sullivan de la World 2000 (Contele de Monte Cristo; Dinastia Tudorilor), Sheila Hockin (Dinastia Tudorilor; Borgia), John Weber de la Take 5 Productions (Dinastia Tudorilor; Borgia), Sherry Marsh, Alan Gasmer şi James Flynn (Dinastia Tudorilor, Borgia). Jana Bennett şi Arturo Interian sunt producătorii executivi din partea HISTORY®.

Galerie foto

vezi galeria 3 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sezon , evenimente , drama , serie , vikings
Comentarii / 2
  • Singurul manager gratuit de fotbal cu premi in bani reali poate fi accesat aici: https://goo.gl/2GE5Cv

    Sezonul acesta, care dureaza 31 zile, premiile in prima liga sunt 1250 euro, joaca si tu acum: https://goo.gl/2GE5Cv

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 ianuarie 2017 / 11:39

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!