Serialul care a adunat milioane de fani şi a depăşit „Urzeala Tronurilor”

  • 1201 afişări
Serialul care a adunat milioane de fani şi a depăşit „Urzeala Tronurilor”

16 decembrie 2016 Alexandra Necsoiu

„Westworld", noul serial HBO, al cărui prim sezon are zece episoade, bazat pe filmul omonim din 1973 al lui Michael Crichton, ar putea fi noul lider în domeniul divertismentului, cu un succes ce l-ar putea egala pe cel al "Game Of Thrones", spune preşedintele Warner Bros., Kevin Tsujihara, citat de presa americană.

„Westworld” (western, SF, thriller) este o odisee întunecată despre începutul conştiinţei artificiale şi evoluţia păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca "Westworld", mai mulţi androizi "gazdă" deviază de la scenariile programatorilor şi au un comportament haotic.

Sursa de inspiraţie pentru cea mai nouă producţie originală HBO este western-ul SF din 1973, "Westworld – Lumea roboţilor" care a fost regizat de Michael Crichton ("Jurassic Park").

Serialul a fost adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan ("Interstellar", "Cavalerul negru") şi soţia acestuia, Lisa Joy ("Pushing Daisies", "Burn Notice"). Printre ceilalţi producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk ("Lost", noile filme "Star Wars" şi "Star Trek") şi Jerry Weintraub.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: serial , hbo , westworld , urzeala tronurilor
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!