TEST AUDIO: Tu auzi asta? Ascultă sunetul pe care doar cei sub 25 de ani îl aud

 • 43226 afişări
TEST AUDIO: Tu auzi asta? Ascultă sunetul pe care doar cei sub 25 de ani îl aud

28 mai 2015

Aţi încercat până acum Mosquito Alarm? Este una dintre cele mai controversate sisteme audio din Marea Britanie, pe care proprietarii sătui de gălăgia copiilor de peste drum îl pornesc ca să-i îndepărteze. În acelaşi timp, şi adolescenţii îl folosesc pe post de ring-tone pentru telefon fi auzit de către părinţi. 

Se pare că Mosquito Alarm produce un sunet pe care doar tinerii sub 25 de ani îl pot auzi. Sunetul este similar cu bâzâitul unui ţânţar, iar cei cu vârste mai înaintate au dificultăţi în a auzi acest sunet sau chiar nu îl aud deloc.

Potrivit Wikipedia, sunetul are o frecvenţă înaltă de 17.4 kHz şi poate fi auzită doar de cei tineri. Motivul? Pe măsură ce înaintăm în vârstă pierdem abilitatea de a auzi sunete cu frecvenţe foarte înalte, dar există cazuri în care şi persoanele trecute de 35 de ani au putut auzi această alarmă.

Dacă vrei să vezi cât de tânăr eşti… dă play pe sunetul de mai jos! Ai grijă însă, volumul să fie moderat căci sunetul nu este unul prea plăcut.

Foto: Shutterstock

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: test audio , mosquito alarm , adolescenti
Comentarii / 22
 • am 41 de ani și am auzit sunetul pe niște boxe amărâte integrate în monitor. Hmmm.

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 08 februarie 2016 / 03:02

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  _ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • Minciuni. Oricine il poate auzi pe pc.

 • Vrei sanatate?Vrei sa ai un corp de invidiat?Doresti sa ajuti si pe altii sa arate bine sau daca au probleme de sanatate sa le rezolve si sa fii recompensat/a pentru asta.Vrei sa ai un venit suplimentar? Cere detalii cu specificarea ce anume te intereseaza la adresa dragner8@gmail.com!

 • OFERTA: Gratuit 12 cursuri de pregatire personala online fara examen final. Absoventii pot opta pentru colabore pe baza de comision cu contract legal deci cu finalitate financiara. nelub4friends@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!