Testul pastei de dinţi. Ce spune despre tine felul în care storci tubul cu pastă de dinţi

 • 14322 afişări
19 octombrie 2015
Testul pastei de dinţi. Ce spune despre tine felul în care storci tubul cu pastă de dinţi

Credeai că doar imaginea unui copac sau felul în care îl desenezi pe o hârtie dezvăluie lucuri despre personalitatea unui om?! Ei bine... poţi afla câte ceva despre cel de lângă tine dacă îi analizezi... pasta de dinţi! Mai precis, modul în care stoarce tubul de pastă dinţi!

Potrivit en.webfail.net, pasta de dinţi poate dezvălui multe lucruri legate de personalitatea cuiva. Nu vorbim despre tipul folosit, ci despre modul în care arată tubul pe care respectivul / respectiva îl foloseşte.

Cum ne dăm seama? Priveşte imaginea de mai sus şi alege desenul care seamănă cel mai mult cu felul în care arată pasta ta de dinţi, conform personalitycafe.com.

1. Tub "strâns" la mijloc, din care ai consumat pastă de dinţi - eşti o persoană impulsivă, căreia nu îi place să aştepte. Eşti petrecăreţ şi dornic de aventură, îţi place să trăieşti viaţa la maximum.

2. Tub pe care l-ai "rulat" la capăt pentru a scoate mai uşor pasta de dinţi rămasă - înseamnă că eşti o persoană meticuloasă, căreia îi place ordinea şi care planifică mereu cu mult timp înainte activităţile pe care urmează să le desfăşoare. Eşti predispus la depresie.

3. Tub "strâns" în partea de sus - eşti o persoană care învaţă greu lucruri noi. Eşti încăpăţânat.

4. Tub din care nu ai consumat deloc pastă - eşti antisocial, nu îţi place să fii în centrul atenţiei şi nici nu apreciezi prea mult compania prietenilor. Preferi să petreci timpul liber singur.

Foto: Shutterstock; en.webfail.net

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 4
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 19 decembrie 2015 / 12:32

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  ._ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • @oana te vad fata serioasa, si stiu ca fetele serios se f.u. t in c.u. r. Oana esti rupta in goaza cu spamul tau!

 • la punctul 4, explicatia adevarata este ca esti antisocial pentru ca iti pute gura.

 • Bani numai pentru cei seriosi! Selectam oameni foarte seriosi pentru colaborare part-time la domiciliu. Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cerem: seriozitate absoluta, cunostinte elementare de navigare pe internet, de folosire a emailului, de lucru cu documente word si pdf. Numai cei foarte, foarte seriosi sunt rugati sa ceara mai multe informatii la adresa de email: pas_oniska@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!