Testul porcului îţi arată cât eşti de bun/ă la pat!

  • 32760 afişări
Testul porcului îţi arată cât eşti de bun/ă la pat!

16 februarie 2016

Te invităm să faci un test simplu, amuzant, menit să-ţi însenineze pauza de la job/dimineaţa/ziua.

Pentru testul pseudopsihologic tot ce trebuie să faci este să iei o foaie de hârtie şi să desenezi (ai ghicit!)…. un porc. Mare atenţie! NU citi rezultatele înainte să-l desenezi! Nu trişa!

Testul nu se poate reface! Scopul principal al testului este acela de a te destinde şi binedispune!

Interpretarea testului

Cum este aşezat porcul în pagină?

Dacă ai desenat porcul:
– Pe partea superioară a foii de hârtie: eşti optimist şi încrezător
– În centru: eşti realist, practic
– În partea de jos: eşti pesimist şi ai tendinţa spre un comportament negativ

În ce direcţie priveşte porcul?

Dacă porcul priveşte spre dreapta: eşti o persoană dinamică, activă, orientată către nou şi schimbare
Dacă porcul priveşte spre stânga: eşti inovator, activ, dar nu ai un simţ al familiei prea dezvoltat şi nu acorzi prea multă atenţie datelor importante
Dacă porcul te priveşte în faţă : eşti direct şi nu îţi e teamă de confruntări

Detalii

Dacă i-ai adăugat multe detalii: eşti analitic, minuţios şi circumspect
Dacă nu are prea multe detalii: eşti emoţional, nu foarte metodic şi destul de temerar
Dacă i-ai desenat mai puţin de 4 picioare: eşti ezitant sau trăieşti o perioadă de schimbări în viaţă
Dacă i-ai desenat 4 picioare: eşti sigur pe tine, încăpăţânat şi nu renunţi la idealurile tale
Dacă i-ai desenat mai mult de 4 picioare: eşti o fiinţă visătoare
Mărimea urechilor arată capacitatea ta de a-i asculta pe alţii. Cu cât sunt mai mari, cu atât este mai bine, din acest punct de vedere.
Lungimea cozii indica calitatea vietii sexuale. Cu cat coada porcului este mai pronuntata, cu atat viata ta sexuala este mai satisfacatoare. A uitat cineva să deseneze coada ?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com…

  • reply craciun gheorghe 26 aprilie 2016 / 12:51

    In cuprinsul intrebarii nu se mentioneaza(specifica)precizarea -sigur-uneori-mai curând-Ce duce la raslunsuri eronate!G.C.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!