TOP 3 cele mai senzuale femei în funcţie de zodie

  • 2447 afişări
TOP 3 cele mai senzuale femei în funcţie de zodie

13 decembrie 2016 Alexandra Necsoiu

Cele mai senzuale femei în funcţie de zodie. Trei zodii se remarcă în mod special la capitolul senzualitate şi sunt partenerele perfecte în pat.

Scorpionul. Conform publicaţiei Ranked.com, Scorpionul este cea mai senzuală zodie. Nativele din această zodie sunt pur şi simplu irezistibile. Chiar şi cele care sunt considerate mai puţin frumoase au un farmec greu de ignorat şi imposibil de descris în cuvinte. Femeile din această zodie par să citească gândurile partenerilor şi sunt foarte devotate. Sunt atrase de obicei de bărbaţi misterioşi, care au diferite frământări şi care poartă haine negre.

Leul. Femeile din zodia Leului sunt pe locul al doilea în ceea ce priveşte senzualitatea. Ştiu să se distreze, cunosc multe persoane agreabile şi sunt foarte sensibile. Au o carismă şi o căldură sufletească imposibil de trecut cu vederea, de aceea mulţi bărbaţi se simt atrase de ele. Femeile Leu îşi pun partenerul în centrul lumii lor, îi acordă atenţie, dar există şi riscul să se poarte despotic. Nativele din Leu pot fi cucerite dacă sunt flatate şi dacă li se acordă multă atenţie.

Racul. Racul ocupă ultimul loc pe podiumul celor mai senzuale zodii. Nativele au simţul umorului şi sunt foarte romantice, amintindu-şi toate detaliile legate de o relaţie amoroasă: când şi-au cunoscut partenerul, când au făcut dragoste împreună prima dată şi multe alte date importante. Chiar dacă are şi o parte negativă, adică „toane” şi stări de spirit care se schimbă destul de des, în final o femeie Rac va fi gospodina perfectă, dar şi amanta care nu se satură niciodată. Apreciază partenerii sensibili, care sunt apropiaţi de părinţii lor şi care iubesc animalele.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femei , top , zodii , senzuale
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 13 decembrie 2016 / 04:03

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!