Tudor Chirilă, criticat de Codin Maticiuc: "Cred că e prea..."

  • 6347 afişări
26 septembrie 2017


Tudor Chirilă, criticat de Codin Maticiuc: "Cred că e prea..."


Ieşirea nervoasă a lui Tudor Chirilă în cadrul unui matinalul radio, din cauza unor glume legate de el şi fosta lui iubită, Andreea Raicu, a stârnit controverse nu numai în rândul fanilor, dar şi al vedetelor.
 


Codin Maticiuc a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care analizează scandalul dintre artist şi realizatorii de radio.

“Hai sa analizam scandalul asta daca aveţi timp sa va uitaţi pana la capăt. Eu zic asa: băieţii aia de la radio au niste glume extrem de slabe. Slabe. Nu proaste. Adică nu cred ca merg prea departe cu acest extra light roast.

Dar Chirila se supăra prea tare din prea putin. E baiat deştept si talentat dar cred ca e prea alintat. Pai daca ma supăram eu asa pe fiecare taranuş de la radio unde naiba ajungeam?”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Gluma care a reuşit să-l enerveze pe artist  făcea referire la viaţa lui persoanală: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.“
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tudor chirila , maticiuc
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!