Vacante si Calatorii

 • 

Cum arată primul camping de lux din România. Cât costă o noapte de cazare într-un cort încântător Cum arată primul camping de lux din România. Cât costă o noapte de cazare într-un cort încântător

  Recent, s-a deschis în comuna Nucşoara din judeţul Argeş primul camping de lux din ţara noastră.

 • 6 destinaţii ideale pentru primăvară 6 destinaţii ideale pentru primăvară

  Nu trebuie să fii student ca să poţi avea parte de o vacanţă, iar dacă eşti genul de persoană nerăbdătoare să afle mai multe lucruri despre cultură, artă, mâncare sau vinuri, iată şase destinaţii ideale pentru începutul sezonului cald.

 • TOP 10 ţări pe care oricine trebuie să le viziteze TOP 10 ţări pe care oricine trebuie să le viziteze

  Cassie De Pecol este prima femeie din lume care a călătorit în cele 196 de ţări ale lumii în doar 18 luni. În urma experienţei sale, aceasta a întocmit un top 10 al destinaţiilor pe care oricine trebuie să le vadă.

 • Cum arată satul din România inclus în topul celor mai frumoase destinaţii turistice din lume Cum arată satul din România inclus în topul celor mai frumoase destinaţii turistice din lume

  Potrivit businessinsider.com, în urma unui top realizat de scriitorul Sylvie Bigăr, acesta a inclus un sat din România pe lista celor mai frumoase destinaţii turistice din lume. Satul vechi de sute de ani este lipsit de termopane sau culori ţipătoare ale caselor şi funcţionează după reguli proprii.

 • 10 locuri secrete de vizitat în Bucureşti 10 locuri secrete de vizitat în Bucureşti

  Foarte mulţi turişti care vor să viziteze Bucureştiul cu ajutorul unei hărţi, vor crede că două zile sunt de-ajuns. Ei bine, acest lucru poate fi adevărat dacă te aşezi în faţa celor mai mari atracţii turistice, faci câteva fotografii şi pleci. Însă, acest lucru nu înseamnă neapărat că ai vizitat. Aşa că, te provocăm să lăşi de-o parte harta şi să descoperiţi cele 10 locuri secrete din Bucureşti. Vă anunţăm că cele mai multe sunt gratuite!

 • Cappadocia, Turcia- locul în care realitatea arată mai bine decât imaginile trucate Cappadocia, Turcia- locul în care realitatea arată mai bine decât imaginile trucate

  Cappadocia este o regiune a Turciei caracterizată în special de peisajele extrem de interesante şi de originea vulcanilor, mănăstirilor şi a istoriei care datează încă din perioada lui Hristos. De asemenea, zona este cunoscută şi după multitudinea de baloane cu aer care sunt ridicate la cer în fiecare zi.

 • Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase şi puţin cunoscute Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase şi puţin cunoscute

  România este o ţară frumoasă, trebuie să recunoşti asta, chiar dacă nu eşti cea mai patrioată fiinţă din lume. Pentru că are Sighişoara, Sibiu, Castelul Peleş, Cetatea Alba Iulia şi o mulţime de peisaje spectaculoase. Dar are şi locuri de o frumuseţe răpitoare, despre care nu ştie multă lume. Noi îţi vom spune de şapte dintre ele, pe celelalte te lăsăm să le descoperi singură.

 • 

Primul sat turistic din România. Ce comori se găsesc aici Primul sat turistic din România. Ce comori se găsesc aici

  E un sătuc din Braşov, amplasat la poalele Munţilor Piatra Craiului, la o altitudine de aproape 1.400 m.

 • 
Oraşul cu cea mai mare suprafaţă din România? NU este Bucureştiul Oraşul cu cea mai mare suprafaţă din România? NU este Bucureştiul

  Deşi cu toţii am fi înclinaţi să credem că oraşul din România cu cea mai mare suprafaţă ar fi Bucureştiul, lucrurile nu stau chiar aşa.

 • 

Locul unic din România unde poţi admira cinci cascade! Peisajul îţi taie respiraţia Locul unic din România unde poţi admira cinci cascade! Peisajul îţi taie respiraţia

  Consiliul Local Săcele (Braşov) a aprobat proiectul de reabilitare a Cascadei Tamina din masivul Piatra Mare. Costurile se ridică la 1,3 milioane de lei, iar reabilitarea va dura, potrivit proiectului, 12 luni.

 • 
Insula din Grecia unde oamenii trăiesc până la 100 de ani. Care e secretul longevităţii
Insula din Grecia unde oamenii trăiesc până la 100 de ani. Care e secretul longevităţii

  Se vorbeşte despre o ”Zonă Albastră”, dar cei din Insula grecească Icaria nu vor să audă de aşa ceva: muncesc mult, fac plimbpri lungi, mănâncă mult peşte

 • TOP 5 cele mai liniştite locuri de pe Pământ TOP 5 cele mai liniştite locuri de pe Pământ

  Există pe întreaga întindere a Pământului mai multe locuri în care zgomotul nu este la el acasă. Aceste locuri pot servi drept un bun remediu pentru cei care caută o oază de linişte.

 • Secrete privind zborul cu avionul de care călătorii nu au nici cea mai mică idee Secrete privind zborul cu avionul de care călătorii nu au nici cea mai mică idee

  Fiecare profesie are propriile sale secrete, iar angajaţii unei companii aeriene nu fac excepţie. Totuşi, unii dintre aceştia au acceptat cu bucurie să împărtăşească câteva detalii cu privire la aspectele pe care călătorii nu le află niciodată. Adevarul.ro potrivit Brightside.me a realizat lista celor mai interesante secrete pe care însoţitorii de zbor nu le destăinuie pasagerilor:

 • Cum să călătoreşti în fiecare lună a anului cu mai puţin de 100 de euro? Cum să călătoreşti în fiecare lună a anului cu mai puţin de 100 de euro?

  Conform studiilor recente, călătoriile ne fac mai fericiţi decât orice altceva şi nu e de mirare că majoritatea tinerilor decid să îşi canalizeze veniturile pe experineţe şi mai puţin pe bunuri materiale. Dacă acum 20 de ani, călătoriile nu erau atât de accesibile, astăzi poţi să ajungi din Bucureşti până în Berlin, Roma, Milano sau Bruxelles cu mai puţin de 10 euro.

 • 15 cele mai periculoase drumuri din lume 15 cele mai periculoase drumuri din lume

  Nimic nu se compară cu o drumeţie, mai ales când poţi profita şi de peisaje absolut spectaculoase. Cu toate acestea, există câteva drumuri în lume extrem de periculoase care, cu siguranţă, te vor înspăimânta la prima vedere.

 • 9 destinaţii ideale pentru Ziua Îndrăgostiţilor 9 destinaţii ideale pentru Ziua Îndrăgostiţilor

  Ziua Îndrăgostiţilor ar putea fi ocazia perfectă pentru o escapadă romantică în doi. Nu mai este mult până vom sărbători cea mai important zi dedicată dragostei aşa că ar trebui să iei în considerare alegerea unei destinaţii romantice unde să-ţi sărbătoreşti iubirea. Adevarul.ro, potrivit Business Insider, propune 9 destinaţii romantice pentru cei care vor să-şi sărbătorească dragostea departe de casă.

 • Cele mai înspăimântătoare locuri de pe planetă Cele mai înspăimântătoare locuri de pe planetă

  Există câteva locuri pe planetă unde misterul şi pericolul sunt regăsite în orice colţ. Iată care sunt cele mai înspăimântătoare 25 de locuri pe care, dacă ai destul curaj, le poţi trece pe lista destinaţiilor de vacanţă.

 • Cum arată cel mai luxos avion din lume Cum arată cel mai luxos avion din lume

  Mulţi dintre noi visăm să călătorim într-un mediu sofisticat şi confortabil. O companie aeriană a reuşit să îndeplinească acest vis clienţilor lor, transformând unul dintre avioanele sale, А380, în “apartamente” private. Acesta are două etaje care conţine clasa economy, clasa business, clasa I şi clasa “residence”, toate acestea fiind create cu bun gust. Iată cum arată cel mai luxos avion din lume.

 • Cele mai bune destinaţii în funcţie de zilele libere legale din 2017 Cele mai bune destinaţii în funcţie de zilele libere legale din 2017

  Bugetarii mai au 12 zile libere anul acesta, prevăzute în Codul Muncii, dintre care 10 sunt în timpul săptămânii, iar potrivit adevarul.ro, specialiştii Momondo.ro, un motor gratuit de căutare a ofertelor de călătorie, au analizat cele mai bune opţiuni prin care românii să le transforme în vacanţe prelungite şi cu buget redus.

 • 12 dintre cele mai spectaculoase plaje din lume pe care trebuie să le vizitezi 12 dintre cele mai spectaculoase plaje din lume pe care trebuie să le vizitezi

  Cu toţii visăm la acea perioadă din an în care să ne petrecem vacanţele în locuri exotice, pe plaje, cu mult soare şi aer cald. Iată care sunt 12 dintre cele mai spectaculoase plaje din lume pe care trebuie să le vizitezi.