Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume

  • 1145 afişări

 Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume

02 octombrie 2017

Galerie foto

 Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume Acesta este cel mai frumos loc de pe Pământ, conform site-urilor de turism din întreaga lume

 

Este un tarâm a cărui frumusete taie respiraţia turiştilor care ajung aici. Nu degeaba a fost declarat "cel mai frumos loc de pe Pământ, ce merită văzut într-o vacanţă", de către site-urile de turism din întreaga lume.
 

Plaja pe care turiştii o confundă cu "un colţ de Rai" este încărcată de legende, ce îi accentuează valoarea. Se spune că cel care a stăpânit insula şi şi-a purtat paşii prin aceste locuri de poveste a fost însuşi Ulise, unul dintre protagoniştii războiului troian.

Este vorba despre plaja Navagio de pe insula grecească Zakynthos, cea mai fotografiată plajă din Grecia, devenită celebră nu numai pentru frumuseţea sa ci şi pentru epava sa naufragiată în anul 1986. Epava a devenit emblema insulei, la fel ca broscuţele caretta caretta. Despre vasul scoţian Panagiotis, care a devenit un element central în decorul natural al insulei se spune ca este un vas al unor contrabandişti de alcool, eşuată pe mal în timpul unei furtuni violente.

Plaja nu este accesibilă decât cu vaporul, dar asta nu impiedică mii de turişti să se aventureze în acest colţ ascuns de lume.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: plaja , navagio
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!