Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"

  • 48612 afişări

Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"

22 septembrie 2017

Galerie foto

Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"


Radu Vâlcan a plecat de acasă pentru zece zile.


Radu Vâlcan tocmai s-a întors dintr-o călătorie de neuitat din Nepal. Acesta a fost plecat împreună cu alţi trei prieteni, totul în aventura vieţii lor, aşa cum însăşi actorul scrie pe blog.

Mulţi s-au întrebat, probabil, de ce în călătoie nu a mers şi soţia lui. Asta pentru că locurile pe care Radu şi prietenii lui le-au străbătut au fost destul de periculoase, iar călătoria s-a vrut a fi una între bărbaţi.

Adela Popescu a distribuit pe Facebook articolul scris de Radu Vâlcan pe blog, precizând „Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul”.

Vedeţi articolul integral aici.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , radu valcan
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 10 decembrie 2017 / 09:32

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele boala, unii au mărturisit că poate să vrăjească pentru a opri divorțul și, de asemenea, vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme și am fost mai fericiți decât oricând în trecut DR.OGAGA ​​KUNTA sunteți un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un minunat om. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail:…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!