Care este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzător

  • 378 afişări
18 iunie 2018

Care este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzător

Galerie foto

Care este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzătorCare este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzătorCare este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzătorCare este cel mai curat şi sigur oraş din România? Răspunsul este surprinzător
 
Pentru a stabili care este cel mai curat şi sigur oraş din lume au fost luate în considerare mai multe lucruri: climatul politic, social, economic şi serviciile de îngrijire medicală.
 
 
 
Foto: pixabay.com
Studiul a fost efectuat de o companie de consultanţă şi este realizat în fiecare an pentru clasificarea calităţii vieţii în 231 de oraşe mari din întreaga lume, ţinând cont de 39 de criterii. Astfel, pentru a opta oara consecutiv, Viena este oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii.
 
 
După Viena urmează Zürich (2), Auckland, (3), München (4), Vancouver (5), Düsseldorf (6), Frankfurt (7), Geneva (8), Copenhaga (9) şi Basel (10). Asadar, majoritatea oraşelor din clasament sunt europene.
 
Faţă de 2016, Bruxelles a pierdut mai multe locuri (27), la fel şi Roma (57) sau Istanbul (133). 
 
Din România, cel mai sigur oraş este considerat Bucureştiul, care ocupă locul 107 în clasament.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: oras , sigur , romania
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!