Cât costă să călătoreşti prin lume timp de 1 an? Vezi suma exactă!

  • 11111 afişări
Cât costă să călătoreşti prin lume timp de 1 an? Vezi suma exactă!

17 februarie 2016

Oamenii caută să cutreiere lumea-n lung şi-n lat cheltuind cât mai puţini bani. Îşi planifică vacanţa în cel mai mic detaliu, stau cu ochii pe reduceri, dar oricând este binevenit şi un exemplu concret, o sursă de inspiraţie de la cei cu experienţă în acest domeniu.

Printre ei se numără şi Lauren din Statele Unite, care a făcut din călătorii un mod de viaţă. Ea a reuşit să viziteze 19 ţări într-un an de zile cu un buget redus. Toate cheltuielile au fost contorizate pe site-ul ei neverendingfootsteps.com, iar în total Lauren a călătorit cu suma de 19,640.73 dolari.

Datele exacte:

19 ţări: Australia, Cambodgia , Estonia, Finlanda, Italia, Letonia , Lituania , Noua Zeelandă , Olanda , Norvegia , Polonia , Portugalia, Slovenia , Spania , Suedia , Taiwan , Thailanda , Marea Britanie , Vietnam

Oraşe vizitate: 62

Distanţa parcursă: 24,613 mile

Curse aeriene: 15

A dormit în 35 de paturi

A cheltuit aporximativ 53.80 dolari pe zi

Suma totală (ce include transportul, cazarea, mâncarea,vizele, asigurările de călătorie, diversele activităţi turistice, taxele de intrare): 19,640.73 dolari.

Ce zici, te tentează un an sabatic?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!