Ce regiune din România se află pe primul loc într-un top al celor mai atractive locuri ce merită vizitate

 • 15790 afişări
Ce regiune din România se află pe primul loc într-un top al celor mai atractive locuri ce merită vizitate

28 octombrie 2015

Lonely Planet a publicat recent "Best in Travel 2016", cel mai aşteptat ghid de călătorii al anului, redactat sub forma unui clasament ce cuprinde destinaţiile de vacanţă pe care prestigioasa publicaţie turistică le recomandă pentru 2016.

Transilvania ocupă primul loc în Topul 10 al celor mai atractive regiuni din lume care merită să fie vizitate în anul 2016, întocmit de editorii ghidului de călătorii Lonely Planet, informează cnn.com.

În ceea ce priveşte topul regiunilor care ar trebui vizitate în 2016, primul loc în topul Lonely Planet este ocupat de Transilvania.

Editorii cunoscutului ghid de călătorii spun că această regiune a României reprezintă mult mai mult decât "locul în care se ascund vampirii", vorbind despre frumuseţea satelor săseşti şi a bisericilor fortificate transilvănene, dar şi despre frumuseţea naturii şi a faunei locale, amintind şi despre rezervaţiile de urşi şi de reintroducerea zimbrilor în ecosistemul local.

De asemenea, potrivit unui articol elogios la adresa Transilvaniei apărut pe site-ul lonelyplanet.com, Munţii Carpaţi oferă turiştilor oportunităţi numeroase în ceea ce priveşte explorarea peşterilor, drumeţiilor şi escaladelor montane. În acelaşi material sunt amintite şi pistele de schi din staţiunile montane Poiana Braşov şi Păltiniş.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Cum poti face bani online! Super-ocazia care nu trebuie ratata! Primesti GRATUIT un curs online care iti explica simplu, clar si rapid cum poti face bani online! Citesti usor si inveti pas cu pas cum poti face bani online! Cand vrei si tu acest senzational curs online, cere informatii la adresa de email: gabi.vali.ebook@gmail.com

 • Castigi din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: loricamihaila@gmail.com

 • Castigi din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: loricamihaila@gmail.com

 • Oferta Operator Online.

  Cautam colaboratori pentru publicare

  anunturi. Se lucreaza comod de acasa

  maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati.  CERINTE:

  -conexiune internet

  -rabdare

  -cunostinte minime PC

  -SERIOZITATE

  -perseverenta

  -atentie la detalii.

  Se ofera :-

  -instruire gratuita sub forma unor lectii

  pe mail,cine trece cu bine de instruire

  poata sa inceapa sa lucreze.

  -contract legal de comision

  -scrisoare de recomandare ,dupa cca 3

  luni de activitate

  Program part-time sau full-time !

  Acest proiect vizeaza piata americana a

  cartilor electronice.Pentru detalii

  trimiteti Part-time la

  e-mail:dprodan50@yahoo.com.Oferim si

  cerem seriozitate maxima!

  In maxim 24 ore veti

  primi raspuns,in caz ca nu primiti

  raspuns din cauze tehnice ,va rog sa ma

  anuntati!

 • Cautam
  URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
  Ce oferim:
  -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
  -scrisoare de recomandare
  -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
  -contract legal de comision
  -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
  Proiectul vizeaza piata de carte electronica.
  Pentru detalii trimiteti acum cuvantul info la adresa de e-mail : adrianasancraian@yahoo.ro, si primiti raspuns in maxim 24 de ore.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!