Cel mai neprietenos oraş din lume. Se află la mai puţin de 2.000 de kilometri de România

  • 897 afişări
Cel mai neprietenos oraş din lume. Se află la mai puţin de 2.000 de kilometri de România

30 mai 2017

Potrivit unu sondaj realizat de Travel and Leisure, care a întrebat turiştii unde s-au întâlnit cu cei mai primitori şi dispuşi locuitori să ajute, Moscova a ieşit cel mai neprietenos oraş din lume, având cel mai mic punctaj.

Dacă te numeri printre turiştii care-şi doresc să descopere destinaţiile aşa cum sunt ele şi care trece uşor peste stereotipuri, fără să judeci în avans, atunci te poţi bucura de un city break în Moscova. Iată care sunt obiectivele turistice pe care le poţi admira în capitala Rusiei.

  • Piaţa Roşie: Piaţa Roşie este o emblemă a Rusiei şi locul cel mai căutat de turişti. Este locul central al Moscovei, de unde pleacă cele mai mari străzi din oraş şi separă Kremlinul, în prezent sediul Preşedinţiei ruse, de zona comercială Kitay-gorod. Piaţa Roşie din Moscova este, totodata, a doua cea mai mare piaţă din lume, după piaţa Tiananmen din Beijing.
  • Kremlin, centrul puterii ruseşti, este un întreg complex unde pot fi vizitate Muzeul Kremlinului, Armureria cu bogăţia strânsă de prinţii ruşi, Palatul Patriarhului şi ansamblul de biserici din Piata Catedralelor. Biletul de intrare la Armureria costă 700 ruble, adică peste 42 lei.
  • Metroul moscovit: staţiile de metrou din capitala rusă sunt un adevărat obiectiv turistic, o operă de artă deja faimoasă în lume, ceea ce îi face pe mulţi să spună că Moscova este mai frumoasă sub pământ decât la suprafaţă.
  • Catedrala Sfântului Vasile: aflată în Piaţa Roşie, este imposibil de ratat datorită formelor şi culorilor sale vii. Este probabil obiectivul turistic care exprimă cel mai bine vizual Moscova.
  • Grădina Alexander: plasată cu faţa spre Kremlin, grădina Alexander este locul preferat pentru plimbare al mosocoviţilor, Muzeul Puskin, Muzeul Cosmonauticii şi tururi gratuite de oraş
  • experienţa pur rusească cu un Kalashnikov: poţi face tur sportiv cu un AK-47 la un club de profil unde să te bucuri de adrenalina maximă.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: moscova , turisti , rusia , oras neprietenos
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!