Locuri interzise femeilor! 7 destinaţii unde urmaşele Evei nu au voie să intre

 • 16471 afişări
Locuri interzise femeilor! 7 destinaţii unde urmaşele Evei nu au voie să intre

17 noiembrie 2016

Oricât ar lupta feministele împotriva discriminării sexuale există un lucru pe care nu îl pot schimba:  în lumea secolului XXI încă mai există locuri în care accesul femeilor este interzis.  De ce? Pentru că femeile sunt nişte creaturi păcătoase, involuate spiritual. Nu ştiu ce sentiment le apucă pe celelalte reprezentante ale sexului frumos când află că nu pot intra în nu-ştiu-ce templu, dar mie vine să mă comport precum un copil mic.  Adică să intru în templul ăla (chiar dacă nu mi se pare prea interesant), doar pentru că mi s-a spus că n-am voie să intru în el.

Şi pentru că lista nu se rezumă doar la un templu pierdut undeva pe tărâmul Indiei, descoperă în galeria foto 7 locuri în care femeile au accesul interzis. Ca să ştim ce punem în capul listei de destinaţii pentru vacanţă, nu?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: athos , pelerinaj , femei , interzicere , destinatie
Comentarii / 8
 • Aveti probleme cu banii? Nu va simtiti in siguranta din punct de vedere financiar ? Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti sa va rotunjiti veniturile in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii! Oferim instruire completa, gratuita si de exceptie cu posibilitate de extindere pe plan mondial! Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: edanti19@yahoo.com

 • Ancutza moshului. ce-i asta ? ,, dar mie vine să mă comport precum un copil mic. Adică să intru în ...., doar pentru că mi s-a spus că n-am voie să intru în el." ?! Tu ai facut ,,invers"si cand mamicutza ti-a zis sa-ti pazesti...putza ?!

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 29 ianuarie 2016 / 02:52

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • Ana Rosu, esti atat de proasta...chiar trebuia sa te manifesti?

 • reply Ciprian Birtea 11 iulie 2015 / 12:30

  1.Poza 3: Cum de numa' femeile s-au rănit în zona genitală și bărbații nu? Că la bărbați e mai sensibilă zona.
  2.Poza 2: În Pakistan, femeile nu au voie să intre sau să iasă dacă nu au un bărbat cu ele, indiferent dacă este rudă sau nu.
  3.Poza 6: Legi, chiar și la genitiv se scrie cu un ”i”, nu cui doi.
  4.Poza 7: Este destul de ușor de verificat dacă o femeie este la menstruație sau nu, de pildă prin pipăirea zonei genitale pentru a vedea dacă femeia are absorbant sau nu.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!